Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon-oturma odası

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Kızlar sizc bir oturma odası yapıp ayrıca misafir için bir salon mu yapmalıyım yoksa salonda tv olsun biz hem orda oturalım hemsalon olarak mı kullanalım..Sizce hangisi daha iyi?ben çalışan bir bayanım ayrıcaa ona göre:))fikirlerinizz nimettirr:)):16:

Canım bence salonda otur kalk diğer oda misafir yatak odası olsun ilerde çocuk odası olur. biz diğer odaya 2 baza bi dolap koyup misafir yatak odası olsun dedik. nişanlımın ve benim kendi bazalarımızı alcaz evlerimizden bi tane daha oda masrafı olmayacak. diğer türlü orayada masraf yapmak gerekiyo.

tatlım ben de çalışıyorum biz de bir salon bir de oturma odası yaptık. bizim önceden hiç eşyamız yoktu heem salona hem oturma odasına beğenerek oturma gurupları aldık. sonucu söyleyim salonyazın sıcak diye kışın soğuk diye kullanılmıyor sadece masada işimiz olduğu zaman ders yapacağımız zaman salona geçiyoruz. misafir geldiğin de masada yemek yeyip tv olmadığı için yine oturma odasına geçiyoruz. demem o ki biz de saon pek işlevsel olmadı zaten hiç gelenimiz gidenimiz de yok aslında bizim gibi bir aileye salon gereksizmiş. diğer yandan evi de üç artı bi tuttuk sonuçta salon almasaydık o da boş kalacaktı zaten boş bir oda var. ilerde lazım olur belki bakalım.

ben de çalışan bayanım.ocak sonunda da düğünüm nasipse. oturma odası ve salon ayrı alıcaz. eşim çok dağınık ve ben akşam geldiğimde salon toparlama derdi olsun istemiyorm :)sonuçta zamanımız kısıtlı,temiz bir oda her zaman durmalı bence

Back
X