Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon için yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

duru.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
103
0
96
Ankara
selam kızlar acaba aranızda iç mimar olan var mı yada bana yardım edecek biri? salonumun şeklini çizip neyi nasıl koymak için bilgi almak istiyorum

Canım burda mimar bir arkadaş var onun topiğine sorununu yaz o cevaplar topic burda evlenecekler evini yenileyecekler için salon ve oturma odası dekorasyonları diye bir başlık var işte o kou sahibi nancychpee diye yazıyor (ismi yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın)

Canım burda mimar bir arkadaş var onun topiğine sorununu yaz o cevaplar topic burda evlenecekler evini yenileyecekler için salon ve oturma odası dekorasyonları diye bir başlık var işte o kou sahibi nancychpee diye yazıyor (ismi yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın)

teşekkür ederim canım...

Ben iç mimarım canım odanla ilgili bilgileri bana yollarsan fikir olarakda uygulama olarakda seçenekli çözümler tasarlayabilirim. ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle zevklerin ve tarzın önemli bana bunlardan bahsetmen ve mevcut salonun hangi alanlarında yenileme yada tasarım yapmak istiyorsun bunları bilmem lazım. Mümkünse salonunun fotolarını gönderebilirsen daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabilirim. eğer senin bir fikrin yoksa ....... adresi benim sitem ordan seçeneklere bakıp beni yönlendirebilirsin. Görüşmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X