• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon icin Köşe Takimi !

delfino.jpg

Son düzenleme:
yataşın köşe takımlarına bi bak derim ben mayıs ayında aldım çok beğenerek kullanıyorum kahverengi süet ve renkli kocaman yastıkları var benimkinin üstelikte bayaa genişş corners boogie köşe takımı yataşş

OIJUHGY.jpg
[/QUOTE]

benim odamda bunun biraz daha açık renklisi var, tekli koltuk yok bir tek.onun yerine ortaya üstü minder gibi olan bir sehpa var. aslında tam sepa da değil.. puf gibi ama ayaklı. anlatamadım ki..:dance:

arkadaşlarım geldiğinde koltuğum olsun ve birden fazla kişi aynı odada yatabilelim diye köşe koltuk aldırmıştım annemlere.
çok kullanışlı ve çok şık bu köşe koltuk arkadaşlar.
şiddetle tavsiye ederim a.s

ama salon için değil de oturma odası için ideal bu takım..

Son düzenleme:
cnm ben köşe takımını salonda kesinlikle tavsiye etmiyorum kullandım çünkü salonda çok kullanışsız oturma odasına kaldırdım köşe takımını salona yeni koltuk takımı aldım rahat koltuk ama salonda olmuyo :sm_confused::sm_confused:

BUDA BENIMBELLONADAN ALMIŞ OLDUGUMUZ KÖSE TAKIMI AMACANIM SALONDA KÖSE TAKIMIYLAHIÇ RAHAT EDEMEZSINIZ HEPINIZIN DIP DIBE OTURMASI GEREKIYOR

arstilden 2 model önerebilirim çok hoşlar bir bak istersen....

Eklentiler

• $Metz_COMPLETE.webp
    $Metz_COMPLETE.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
yataşta da spor,şık, kumaşları da çok güzel ve uygun modeller var...hem yataş mağazası çok yerde bulabilirsiniz kolaylıkla..güle güel kullanın şimdiden.

köşe takımı hiç kullanmadım.almayı düşünüyorum fakat acaba bu koltuğa kaç kişi sığar???

merhaba ; birkaç ay önce ben de köşe koltuk arıyordum bir sürü arşivim var hihoyyyt

aldora,doğtaş,ipek mobilyanın sitelerine bak...
ayrıca ned koltuk burda güzel köşeler var ama pahalı biraz....

deri güzel duruyor ama birkaç dakika oturunca popo ve sırt terlemeye başlıyor hihoyyyt

ben yağmur mobilyadan aldım 700 ytl miray köşe..web sitesine balkabilirsin...sitede orange ve fıstık yeşili renkleri ben beğenmedim..kumaşlarını da beğenmedim..ama mağazaya bir gittik masko daki mağazasında siyahını yapmışlar muteşemdi hihoyyyt aynını aldım ..tek kötü yanı altı sandıklı deil istenirse yaptırılabilirmi bilmiyorum....sormadım hiç

sıradan bir atölyey gittim koltuk fiyatı sordum 2 millar dedi :1shok: 700 ytl ye aldığımı söyleyince inanamadı...

amannn nasılsa birkaç sene sonra sıkılıcam bari üzülmem pahalıydı demem :lepi:

canım resimlerden o kadar anlamadım ama nasıl kullanışlı mı kaç kişilik ve tek parçamı hani yanında pufu yada teklı koltuğu var mı?

Back
X