• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon icin Köşe Takimi !

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Kizlar,

salon icin Istanbul´da güzel KÖSE TAKIMLARI satan bildiginiz yerler varmi?? Deri olabilir, kumas olabilir..! Modern ve biraz genis olmasi önemli...renkleri kahverengi veya siyah olursa cok güzel olur..! sırnaşık şey

Siz yinede paylasin kizlarrrrr...a.s.

Son düzenleme:
köşe takımından bol nevar cnm hangi mobilyacıya girsen mutlaka bulursun

birinde bulamasan digerinde bulursun

köşe takımından bol nevar cnm hangi mobilyacıya girsen mutlaka bulursun

birinde bulamasan digerinde bulursun

Kiz hakkat öylemi?? :teytey: Fakat ben klasik köse takimi demiyorum...! Neyse geze geze buluruz artik....Kasim´da alisverislerimizi halletmeyi düsünüyoruz..! :dance:

Kiz hakkat öylemi?? :teytey: Fakat ben klasik köse takimi demiyorum...! Neyse geze geze buluruz artik....Kasim´da alisverislerimizi halletmeyi düsünüyoruz..! :dance:

walla şeker internette gezmedigim mobilyaci kalmadi diyebilirim bende araştırıyorum nerde ne var diye ama alamiyoruz malesef koyacak yerimiz yok

istanbuldan alıcaksan öncellikle modokoyu gezmeni tavsiye ederim

istanbuldan alıcaksan öncellikle modokoyu gezmeni tavsiye ederim

sagol canim...Bu dedigin modoku nedir ve nerdedir?? Evet, IST den yapilacak alisveris insallah..! Bende saatlerce nette gezip mobilya aramak istemiyorum acikcasi...resimdeki gibi olmuyor kimi modeller...o yüzden sizlere danisayim dedim..! sırnaşık şey

sagol canim...Bu dedigin modoku nedir ve nerdedir?? Evet, IST den yapilacak alisveris insallah..! Bende saatlerce nette gezip mobilya aramak istemiyorum acikcasi...resimdeki gibi olmuyor kimi modeller...o yüzden sizlere danisayim dedim..! sırnaşık şey

dudulluda cnm.. cok büyük biyer 100lerce mobilyaci vardir sanirim icinde

internet sitesi var istersen gitmeden önce bi göz gezdirirsin :lepi:

Zebrano'nun Kezman modeline bakın derim.Biz onun köşeli değil normal 2 üç buçukluk bir teklisini yaptırdık.

merhaba ; birkaç ay önce ben de köşe koltuk arıyordum bir sürü arşivim var hihoyyyt

aldora,doğtaş,ipek mobilyanın sitelerine bak...
ayrıca ned koltuk burda güzel köşeler var ama pahalı biraz....

deri güzel duruyor ama birkaç dakika oturunca popo ve sırt terlemeye başlıyor hihoyyyt

ben yağmur mobilyadan aldım 700 ytl miray köşe..web sitesine balkabilirsin...sitede orange ve fıstık yeşili renkleri ben beğenmedim..kumaşlarını da beğenmedim..ama mağazaya bir gittik masko daki mağazasında siyahını yapmışlar muteşemdi hihoyyyt aynını aldım ..tek kötü yanı altı sandıklı deil istenirse yaptırılabilirmi bilmiyorum....sormadım hiç

sıradan bir atölyey gittim koltuk fiyatı sordum 2 millar dedi :1shok: 700 ytl ye aldığımı söyleyince inanamadı...

amannn nasılsa birkaç sene sonra sıkılıcam bari üzülmem pahalıydı demem :lepi:

canım ben de köşe almayı düşünenlerdenim yerimseniben yataşınkiler bence hem şık hem de hesaplı, burdan bakabilirsin http://www.yatas.com.tr/department/ShowAllProducts.aspx?depid=211 ben mesela boogie ve astoria modellerini çok beğeniyorum..
keşke izmirde olsaydın o zaman ayrıca karabaglardaki mobilyacıları önerirdim sana, gerçekten çok modern köşe takımları oluyor oralarda da a.s

Son düzenleme:
arkadaşlar köşe koltuk almaya çıktığınızda koltuğu koymayı düşündüğünüz yerin ölçüsünü almayı unutmayın..yataşın astoria koöşe koltuğuna bayılmıştım özellikle deri olduğu için harika görünüyordu...yetkililere dedimki peteğin önüne koyacağım..zarar verir dediler ayrıca oturunca terlemeye başlıyosun kaydirigubbakcemile3 kumaşı yaptırabilirdi belki ama her halukarda odama sığmıyordu alamadım ..devasa bişi olacadı alsaydım süprizzzzz

minicik bir köşe koltuk almama rağmen o bile odaya koyulunca büyük geldi gözüme kaydirigubbakcemile3

bunları dikkate alarak seçim yaparsanız pişman olmazsınız Şeniz

benimde oturma odam yok salondayım yaz kış.
bu kış ayrı odaya geçmek ve sadece bir köşe takımı istiyorum yataklı ve puflu olsun yeter: bellona yataş ve ipek de var ama henüz nasip olmadı tam teşekküllü araştırmam.

ben de istanbuldakiler için maskoyu öneriyorum.bana göre mobilya almadan önce kesinlikle bakılması gereken biryer.yüzlerce mağza war yanyana.her tarza hitap ediyor.istanbulda daha fazla çeşit bulunabilecek bir yer yok sanırım.(awrupa yakasında)
ben de köşe takım kullanıyorum,hem büyük bir yatak olabiliyor,hem de sandıklı.
güle güle kullanın..

Biz de Masko'da Bobo Mobilya'dan almıştık köşe takımımızı. İstediğiniz ölçüde istediğiniz kumaş seçeneği ile yapıyolar. Çok memnunuz biz.

0fmttasarm3ow4.jpg

Back
X