• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salon çınar çekmeköyde düğün yapan yada düğüne giden?

canım bi kre görmüştüm ben orayı ama düğün organizasyonu nasıl bilmiyorum. tanıdıklarım var orda oturan. onlardan biri evlenmeden önce birlikte bakmıştık. görüntü fena değildi. fakat o civarda benim beğendiğim iki salon var açıkçası. biri sarıgazi sancaktepede doğanlar düğün salonu. gerçekten çok güzel çok ferah. o civarın en iyi salonu bence. bir de kemerdere de gürsel düğün sarayı var. onun da sahipleri falan çok ilgiliymiş. çoğunlukla memnun kalıyolar ordan

ay cnm çok teşekkürler. onlarada bakarım. başka aklına gelen hoş mekanlar varmı oralarda düğün yapılabilecek?

ay cnm çok teşekkürler. onlarada bakarım. başka aklına gelen hoş mekanlar varmı oralarda düğün yapılabilecek?

düğün ne zamana canım. bi de fiyat olarak falan ne kadar makul olacak. söyle. ben de bakmaya çalışayım. yeni evliyim anlıyorum neler düşündüğünü:)

Haziran gibi düşünüyoruz. fiyat olarak çok pahalı birşeyler istemiyorum. en fazla 4-5 civarı
aslında şöyle düğün salonu dışında daha güzel bir mekan olmasını isyiyorum.

Haziran gibi düşünüyoruz. fiyat olarak çok pahalı birşeyler istemiyorum. en fazla 4-5 civarı
aslında şöyle düğün salonu dışında daha güzel bir mekan olmasını isyiyorum.

ben bakınayım o zaman. kaç kişilik olacak onu da söylersen bi sorayım arkadaşlara. fikir veren olursa söylerim

250 en fazla 300 kişi cnm. sağolasın.
bu arada salon laila nasıl bi fikrin varmı?

ben de tam onu söylemek için açtım sen de yazmışsın. eşim gtmiş orda bir düğüne çok beğenmiş. ben görmedim ama bilmiyorum. çok söylüyolar ama iyi güzel diye. bence gidip bakın. bu arada en yakın zamanda halletmeye çalışın. çevremde bir sürü kişi evlenecek bu yıl ve herkes yerlerini tutmuş bile. açık alan düşünüyosanız eğer taşdelende mesire alanları var. orda öyle orman içinde piknik eğlence gbi düğün yapanlarda oluyor

evet halletmeye çalışıyoruz arayıruz soruyoruz. açık alan istiyordum ben ama oralarıda sorduk çok pahalıya geliyor maalesef.
Salon lailada c.tesiler dolmuş. bizde c.tesi istiyorduk ama bakalım nasıl olacak. başka yerlerde bakıyoruz.
belkide nikah olabilir kokteyliler varmış nasıl olur bilemiyorum tabi. yardımların için çok çok teşekkür ederim.

rica ederim umarım istediğin gbi olur herşey. salonda da nasıl olur bilemiyorum. benim salonda olmadı çünkü o yüzden net bişey de söyleyemiyorum

seninki nerde nasıl olmuştu?
bu hafta sonu birkaç yere daha bakıcaz.
salon zigana'ya da gidicez orası ile ilgili bir fikrin var mı?

bir haftadır grmiyorum geç oldu cevap vermem kusura bakma. salon ziganayı bilmiyorum malesef. ümraniyede dimi. eğer ümraniye düşünüyosanız prensese baksaydınız çok güzel iki salonuda. benim düğünüm bi otelde oldu canım salon hiç bakmadık bişey diyemiyorum o yüzden de

Back