• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sally hansen Ürünleri Kullanıcı Yorumları

ben de sally hansen airbrush legs(bacak spreyi) kullanıyorum.en açık rengini aldım.kapatıcılığı iyi değil ama renk tonunu dengelemesi çok iyi.memnun sayılırım.yalnız ilk şişeyi eczaneden almıştım ve çok güzeldi.ikinciyi hata yapıp gratisten aldım.çok kötü çıktı.çok sıvı ve hiç hoşuma gitmedi.alacak arkadaşlara tavsiye.eczaneden alsınlar derim.

$sally-hansen-miracle-nail-thickener_12112010133516.jpg

bir süredir bunu kullanıyorum fakat hiç memnun değilim :53: verdiğim paraya acıdım resmen :52:

ben de sally hansen airbrush legs(bacak spreyi) kullanıyorum.en açık rengini aldım.kapatıcılığı iyi değil ama renk tonunu dengelemesi çok iyi.memnun sayılırım.yalnız ilk şişeyi eczaneden almıştım ve çok güzeldi.ikinciyi hata yapıp gratisten aldım.çok kötü çıktı.çok sıvı ve hiç hoşuma gitmedi.alacak arkadaşlara tavsiye.eczaneden alsınlar derim.
Aynı ürün değil mi acaba? Ben eczanede daha pahalı olduğundan gratis ya da watsons'dan alayım diyordum ama :( Ne fakı var? İçeriği falan mı değişik acaba?

Sally Hansen bacak spreyi bittikçe aldığım güzel bir ürün, beyaz tenli olmama ragmen bacaklarıma güzel bir renk veriyor.
Diamond Shine cilası ojelerin parlak ve kalıcı olmasını sağlıyor.
Ojelerinin Mavala ayarında oldugunu düşünüyorum, vasat bence 2 günde çıkıyor.
Nail Growth Miracle serumunun de pek işe yaramadığını düşünüyorum, turuncu renkli kalyon yagdan pek farkı yok bence.

Ben complete salon manicure ojelerine bayılıyorum. Açık (ten rengi) olanları bile tek seferde opaklık sağlıyo. Fırçaları da şuana kadar kullandığım en kolay uygulanabilir fırçalardan. Ben çok memnunum:)

Back