- Konu Sahibi gulay_gulay
Sally Hansen ürünleri hakkında tecrübelerimizi paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sally Hansen ürünleri hakkında tecrübelerimizi paylaşalım
Şu an sadece 1 tane sprey çorap kalmış. İstediğin ürünü özelde mesaj atarmısın. Ayrıca mail msn verirsen görüşelimcanım bir arkadaşım saly hansen sarartıcısını yarı fiyatına getirtiyor yazmışsın..sordun mu ark na getirtebilirmiyiz biz de..nasıl nereden getirtiyormuş
Tirnak sertlestiricisi, aseton, ve tirnak eti cikarici kullaniyorum memnun kaldim baska hangi urunleri iyi kullananlar lutfen yazsin
canım bir arkadaşım saly hansen sarartıcısını yarı fiyatına getirtiyor yazmışsın..sordun mu ark na getirtebilirmiyiz biz de..nasıl nereden getirtiyormuş
mucize tırnak uzatıcıyı kullandım gerçekten dedikleri gibi uzatıyor.birde tırnak kalınlaştırıcısını kullanıyorum oda işe yarıyor gibi ama soyulmalara filan engel olmuyor.ben kalınlaştırıcıyı arkasında yazdığı şekilde tam kullanamadım ondanda olabilir .ama kalınlaştırdı tabi düzeltti birazda olsa.ama uzatıcısını çok beğenmiştim.
yok canım değil.uzatan dediğimin kabı altın sarısı nailgrowth miracle diye,kalınlaştırıcı olanınki mor miracle nail trickener yazıyor üstünde..