• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sally hansen Ürünleri Kullanıcı Yorumları

canım bir arkadaşım saly hansen sarartıcısını yarı fiyatına getirtiyor yazmışsın..sordun mu ark na getirtebilirmiyiz biz de..nasıl nereden getirtiyormuş
Şu an sadece 1 tane sprey çorap kalmış. İstediğin ürünü özelde mesaj atarmısın. Ayrıca mail msn verirsen görüşelim

Tirnak sertlestiricisi, aseton, ve tirnak eti cikarici kullaniyorum memnun kaldim baska hangi urunleri iyi kullananlar lutfen yazsin

canım bir arkadaşım saly hansen sarartıcısını yarı fiyatına getirtiyor yazmışsın..sordun mu ark na getirtebilirmiyiz biz de..nasıl nereden getirtiyormuş

Merhabalar,

Sally Hansen'ın bir çok ürününü kullandım.. Çok memnunum.. Linkteki siteden rahatlıkla temin edip, güvenle kullanabiliyorum.. Kesinlikle tavsiye ederim :)

Arama

HilalKESKİN

sally hansen'ın dudak dolgunlaştırıcı ürünlerinden hiç memnun kalmadım. etkisi çok çabuk geçiyor ve sadece dudağınızı yapış yapış bırakıyor

mucize tırnak uzatıcıyı kullandım gerçekten dedikleri gibi uzatıyor.birde tırnak kalınlaştırıcısını kullanıyorum oda işe yarıyor gibi ama soyulmalara filan engel olmuyor.ben kalınlaştırıcıyı arkasında yazdığı şekilde tam kullanamadım ondanda olabilir .ama kalınlaştırdı tabi düzeltti birazda olsa.ama uzatıcısını çok beğenmiştim.

mucize tırnak uzatıcıyı kullandım gerçekten dedikleri gibi uzatıyor.birde tırnak kalınlaştırıcısını kullanıyorum oda işe yarıyor gibi ama soyulmalara filan engel olmuyor.ben kalınlaştırıcıyı arkasında yazdığı şekilde tam kullanamadım ondanda olabilir .ama kalınlaştırdı tabi düzeltti birazda olsa.ama uzatıcısını çok beğenmiştim.

bu dediğiniz ürün üstünde elmas sertliğinde yazan ürün mü? ben alacaktım ama vazgeçtim sonradan :26:

manikür kitini aldım ben de indirimden çok memnunum

yok canım değil.uzatan dediğimin kabı altın sarısı nailgrowth miracle diye,kalınlaştırıcı olanınki mor miracle nail trickener yazıyor üstünde..

yok canım değil.uzatan dediğimin kabı altın sarısı nailgrowth miracle diye,kalınlaştırıcı olanınki mor miracle nail trickener yazıyor üstünde..

özellikle ojeleri çok kaliteli tek vuruşunuzda rengi ortaya çıkıyor ve ikinci kata gerek bile kalmıyor ve renkleride çok canlı sephora mağazalrından bulablirsiniz kızlar

ilk indirime girdiğinde stoklayacağım :1: ya peki sertlik etkisi sadece kullandığınız sürece mi devam ediyor? yanlardan ayrılıyor benim tırnaklarım hep :2:

ya ben kalınlaştırıcı hakkında tam birşey diyemem iyiydi ama ben çok düzenli kullanamadım.ama sanmıyorum o zaman hayatımız boyunca kullanmak gerekirdi:) baya düzeltmişti düzenli kullanmadığım halde.ben uzatıcının ciddi etkisini görmüştüm ama.bi de stok yapma bence kullandıkça al çabuk kuruyorlar:( (açıldık sonra dikkatli olmak gerekiyor)

Back