Sally Hansen Tuy Sarartici Kullanan Var mi ?

yüz bölgesi için alıcam ama bulamıyorum kızlar nerden aldınız?

Ben kullandım ve bundan sonra en vazgeçilmez ürünümdür kendisi...Ne uzatıyor ne kalınlaştırıyor..Sarartma özelliği ten rengine yakın..İnanılmaz doğal duruyor...
Fiyatı biraz pahalı ama çok başarılı...
Yüz için olanı da gayet başarılı...
Hiç boşuna aldırmayın yüzlerinizi...Resmen görünmez hale getiriyor tüyleri....

Merhaba arkadaşım.Ben internetten çok abktım ama 50 tl filan buldum.Sen eczaneden mi aldın.Ne kadara almıştın?

bende yeni aldım netten 39 tl ama 5tlde kargo ücreti toplamda 44 tlye geldi

arkadaşlar bu ürün eczanelerde yok mu..bulamazsak internettekiler e güven olur mu çakma falan olursa bi de...ben de almayı düşünüyorum..yorumlara bakılırsa iyi gibi..

aslın da ürün iyiyse gerçekten pahalı değil...sonuçta bu yüz yani..bir de uzun süreli gidiyorsa çok iyi..1 yıl gitse yüz için aylı 3 4 liraya geliyor..ama inşallah iyidir .. yüz için olması rahatlattı beni...çünkü sesu da saten de vivet te yüz de kullanmayın yazıyor..

Ben daha önce kullandım gayet iyi memnundum.Sonra lazere başladım.İnceldi ama azalmadı. Şimdi hamileyim o yüzden tekrar saratmayı düşünüyorum ama bakalım netten almıştım ben birebr aynı sorun olmamıştı.

ben kozmetikmarketin den aldım..kullandım çok memnun kaldım..

sally hansen in yüz bölgesi için olan sarartıcısı nasıl kullanılıyor ölçüsü nedir toz ve krem olanından..1 e 2 ölçü mü yapcaz...1 e 4 mü..

(0216) 464 87 87 bu noyu ara ve sor bence..sally hansenin kendi web sitesinden aldım..onlar bilirler canım..hatta öğrenince burayada yaz:)

Kızlar kötü haber. Tüy sarartıcılar tüyü besler ve kalınlaştırır:50: ben bu olayın mağduruyum. sarartıcı krem kullandım, kuaförde sarartıcı şeyler yapıyolar ya ondan da yaptırdım fakat. şu an çenemde yaklaşık 20 tane resmen kıl var. onları ip yolamıyor. cımbızla alıyorum. lütfen sarartıcı kullanmayın :43: ama dolunay tarihlerine uyarak bayağı bir incelttim. sizleri uyarmak istedm. dolunay tarihleri için http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html#post28554032 bu linke tıklayabilirsiniz:21:

Son düzenleme:
sally hansen in yüz bölgesi için olan sarartıcısı nasıl kullanılıyor ölçüsü nedir toz ve krem olanından..1 e 2 ölçü mü yapcaz...1 e 4 mü..

Arkadaşlar ben bu kremi netten sipariş ettim geldi de,ama içindeki kullanım kılavuzu malesef ingilizce.Bilenler nasıl uygulandığını anlatabilir mi caba ?

hatırladığım kadarıylar 3 tane şişe var..karıştırma kabına aynı oranda koyuyorsun kullanacağın kadar..önce kullanacağın bölgeyi büyük şişede olan suyla siliyorsun sonra uyguluyorsun

nerdeyse 4 senedir yüzümü sarartıyordum çene bölgesinde tüylerimde uzama oldu ama bi kalınlaşma falan olmadı onun dışında lazere başladım sadece yazın lazer olmadığı için tüylere sarartma uyguluyorum idare ediyor en azından işlemden sonra suratınıza bakım kremi vs sürün

arkadaşlar sally hansen tüy sarartıcım geldi bugün fakat ingilizce klavuz anladığım kadarıyla karıştırma kabına 5 mile kadar toz 15 mile kadarda krem koyarak uyguluyoruz yani 1e 2 oranında 8 dk bekletip soğuk suyla yıkıyoruz tabi kullanmadan önce solisyonuyla yüzümüzü temizliyoruz. kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını yazarlarsa daha iyi olur tabi. özel mesaj yazabilenler eski kullanıcılara sorabilirler aslında nefrete falan.

ben sesunun sarartıcısını kullanıyorum kollarımda ve göğüs arası bölgemde çok işe yarıyor tavsiye ederim

Selamun Aleykum kızanlar ben de aranıza yenı katıldım. Konu açılmışken sormak istiyoruum. Bu sally hansenin etkisi ne kadar sürüyor acaba ?

canım hoşgeldin aramıza 15 gün ila 1 aya arsı değişiyor

Hoşbuldumm :34: . Ooo çok az bir süreymiş. Benim arkadaşım düğünü için gitmişti kuaföre sarartıcıyla oksijenli suyu karıştırmış kuaför arkadaşıma 2 ay gitmiş.. bu oksijenli su baya işe yarıyor herhalde ondandır..

kızlar bu ürünü kaşının rengini kırmak için kullanan var mı ??

Back