Sally Hansen Tuy Sarartici Kullanan Var mi ?

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
356
Arkadaslar ben almaktan korktuğum için nette araştırma yaptım biraz tüy sarartıcılar hakkında. bu markanın sıtesınde tuy azalmaya yardımcı olur gıbı bısey yazıyordu. aldım denedım bı defa super oldu sankı yokmuslar gıbı
ama ya buda otekıler gıbı uzatıp cogaltırsa ?
kullanmış olan birileri varsa bana fikir verebilirlermi :uhm::uhm:

suan sadece gobegımde kullandım
kollarım ve yuzumdede kullanmak istiyorum fisfisfisfisfisfis

senağlama başka kullanan yokmuu ?:1no2:

ben başka markanınkini kullandım da hiç memnun kalmadım. kollarımda kullanmıştım. dip boya vakti geldi :Roflol:
gerçekten ama şok oldum. ilk kullandım sanki yokmuş gibiydi tüyler. tenimle bütünleşti ama sonradan dipleri çok belirgin olmasa da farklı bir renkte kendini gösterdi. yaz için idare eder, bir defa daha kullansam yaz biter zaten. yani öyle hemen uzamadı.
sen yine de bu markayı kullanan birilerinden bilgi al daha sağlıklı olur. hatta iyiyse ben de onu kullanayım.

BEN DİĞER MARKALARI KULLANDIM AMA PEK HOŞUMA GİTMEDİ. MEMNUN AKALIRSAN BİZE DE YAZ KULLANALIM
KOBAYIMIZ SEN OL
a.sa.s

kızlar benım bı arkadsım bu sarartıcıyı yuzundki tuyler ıcın kullanıor ılk basta cok guzel kaybolmuş gbıydı ama dıer kullanımlarda tuylerı baya uzadı dıkkat cekmeye basladı yada bana oyle gelıo artk paylaşmk istedım belkı faydalı olurfisfisfis

senın arkadasın hangı markayı kullanmıstı ?
ben bıkac yıl once sesu tuy sarartıcı kullandım kollarımda cok uzattı tüylerimi.:1no2: Yine ondan korkuyorum ben. Ama sitesine bakınca tüy köklerinin zayıflamasına yardımcı olur yazıyor ve baska forumlarda da tavsıyelerını gordum . yeterınce acıklayıcı bılgı yoktu sadece tavsıye edılmıştı. Kullanan başka kimsede yok sanırım. 1 hafta oldu şimdilik güzel görünüyor sırnaşık şey
yoklar gibi
umarım uzamaz ve umarım tuylerın zayıflamasına yardımcı olur
bakmak ıstersenız sizde sitenin adresi Link Silinmiştir. çok fazla bilgi yok ama

arkadasım sally hansen ın sarratcısını kullanıordu canım.o yuzune kulanmıştı eğer coğalma yapmazsa bende gobek bolgeme kulannmayı duşunuordum ama onunkılerın uzadıını farkedınce ben vazgetm ama bana oyle gelmış de olabılır canım sen şimdi memnunsundur umarım

:uhm: hımm tesekkur ederım canım uyarın ıcın. suan da bende uzama olmadı henuz ama dıplerı sıyah sıyah gorunmeye basladı pekde guzel bı goruntu degıl beyaz tenlı bırı ıcın. ama azcık bronzlassam sanırım cokta bellı olmayacak . onumuzdekı hafta ıkıncı defa yapmayı duşunuyorum.bı gelısme olursa haberdar ederım.

arkadasım sally hansen ın sarratcısını kullanıordu canım.o yuzune kulanmıştı eğer coğalma yapmazsa bende gobek bolgeme kulannmayı duşunuordum ama onunkılerın uzadıını farkedınce ben vazgetm ama bana oyle gelmış de olabılır canım sen şimdi memnunsundur umarım

bu arada bende zaten gobek bolgesı ıcın kullanıyorum canımcım

:sm_cool:
hala uzama filan yapmadı göbek bölgemde :teytey: ıkıncı defa kullanıcam hafta sonu size yazarım gelişmeleri :sm_cool:

arkadaşlar bende sesu kullandım uzatmadı belki yeni o yüzden korkuyorum ya sadece kollarıma kullandım iyi şimdilik yani bi şikayetim olmadı

arkadaşlar sally hansen kullanan yok mu aranızda. kullanan varsa lütfen yazsın etkilerini. ben de kullanmayı düşünüyorum. kollarımdaki ve göbeğimdeki kılları almaktansa sarartıcı kullanayım diyorum. bu markayı iyi diye duymuştum ama yine de emin olmak istiyorum. tüyleri uzatırsa falan daha kötü olur. bi de parama yazık olmasın. 30 milyon civarındaymış. yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar sally hansen kullanan yok mu aranızda. kullanan varsa lütfen yazsın etkilerini. ben de kullanmayı düşünüyorum. kollarımdaki ve göbeğimdeki kılları almaktansa sarartıcı kullanayım diyorum. bu markayı iyi diye duymuştum ama yine de emin olmak istiyorum. tüyleri uzatırsa falan daha kötü olur. bi de parama yazık olmasın. 30 milyon civarındaymış. yorumlarınızı bekliyorum

canım
ben kullandım işte sanırım yaz başı gibi satın aldım bi yaz başında yaptım bide gecen ay falan ıkı kere yaptım suan hala sarılar uzatma olmadı bende
sadece ıkıncı defa yapmadan once dıplerı koylasmaya basladı gıbı geldı bana ıkıncı defayıda yapınca suan cok memnunum valla
tabı uzun sure kullanımda uzatırmı bılmıyorum:uhm:
sıtesıne falan baktıysan tuylerı azaltmaya yardımcı yazıyor. uzatmayacagını umarak kullanıyorum bende.
malesefki genetik olarak göbeğimde ve goguslerımde tuyler var:utangac: ve onları alınca dahada arttıgını ve kalınlastıgını bildigimden sarartmaktan baska cözüm bulamadım.

umarım sendede işe yarar canım :1hug:

sağol canım benim. inşallah canım, inşallah işe yarar. uzattmayacağından emin olsam vücudumda kullanıcam. siyah tüylerden nefret ediyorum. bikaç olumlu yorum daha görsem valla vücudumun her yerine sürcem.

arkadaslar
ben kullandıgımdan beri 3,5 ay gecmıs ama hala uzamaya dair herhangi bi belirti olmadı. suan sadece eski rengine donmeye başladılar okadar. uzaman falan yok yanı oldukları gibi duruyolar
baska kullanıpta etki gören varmı ?

arkadaslar
ben kullandıgımdan beri 3,5 ay gecmıs ama hala uzamaya dair herhangi bi belirti olmadı. suan sadece eski rengine donmeye başladılar okadar. uzaman falan yok yanı oldukları gibi duruyolar
baska kullanıpta etki gören varmı ?

canım hiç uzama olmadı yani. valla süper.inşallah uzun süre kullanımda da bi yan etkisi, kıllanma olmaz.
acaba kişiden kişiye farklılık gösterir mi etkisi? ben esmerim. kollarımdaki tüyler siyah. ama vücudum daha beyaz o yüsden vücutta yani göbek ve göğüste kısa olmalarına rağmen daha belirgin. sen esmer misin sarışın mısın canım? ben bütün vücuduma kullancam da. acaba önce küçük bi bölgeye kullansam, bi kaç ay sonra sonuca göre mi kullansanm vücuduma.

AY LÜTFEN KULLANAN BİLEN VARSA SÖLESİN, BEN DE BU KILLARIN ÇİRKİN GÖRÜNÜMÜNDEN KURTULİM.

bi de tüyler eski rengine sarartıcının etkisi geçtiği için mi dönüyor.
yardımcı olmanızı bekliorum.....

cnm ben senelerdir sesu kullanıorum cok sık deil tabii nadiren zamanı gelince dibten hafiften koyular gelıor ama ii sarartıor we hic uzama olmadı bende bazı arkadaslarmıs uzadını söledi ama bende senelerdir hic olmadı umarım da olmas

ya ben sesu kullandım bi ara kullanamadım daha doğrusu bugün sarartıyorum iki gün sonra tüyler eski rengine dönmeye başlıyo bişi anlamadım sorun bende mi böle olan arkadaşlar var mı acaba:enbuyukkk:

ya ben sesu kullandım bi ara kullanamadım daha doğrusu bugün sarartıyorum iki gün sonra tüyler eski rengine dönmeye başlıyo bişi anlamadım sorun bende mi böle olan arkadaşlar var mı acaba:enbuyukkk:

cnm dediim gibi ben senelrdir kullanıorum we sıkta deil kullanmam aywa tüyleri ztn benimkiler ama bende sorun yok aylarca gidior bu

nefret cim senin kıllar tüyler ne alemde. her yerinde kullanıyo musun, göbek, göğüs arası,göğüs ucu vs. bi de senin normalde siyah mı ben esmer olduğumdan siyah.
ay zaten var iyice çıkmasından korkuyorum. yoksa alıp hemen kullanıcam bütün vücuduma

Back