Sallanmadan uyumak

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.816
123.231
Mune Mune :anneadayı:abla bu konu burada biraz kalabilir :KK200:mi ?merhaba kızlar Şuan 7 aylık bir oğlum :emir_bebek:var allah bağışlarsa doğduğu andan bu yana sallamadan uyutuyordum :anne: ama maalesef 3 ay eşimin köyünde kaldık o sırada eşimin kuzeni onu sallayarak uyutmayı :bicak:öğretti ve unutamıyor maalesef artı birde her yerde beşiğini arıyor Şuan hastanede tedavi görüyoruz bronşit için ptesi gününden bu yana hastanede yatmak kabus :deli:oldu bana bebeğimi nasıl unutmasını sağlarım tecrübeli :duduk:anneler lütfen yol gösterin bana En Büyük KK

Allah yardımcın olsun ❤️
Not: kelin ilacı olsa deyip cevaplari bende takipteyim :KK66:
:eek:Of ne düzenimiz bozuldu oğlumla birde beşiğini arıyor beyfendi :bicak:kocaman beşik zaten yoğun bakımdan çıkınca belli bir süre yanımda yatmıştı Allah’ım beşiğinde yatmayı öğrenmesi tam 3 hafta sürdü ne kendisi uyudu nede beni uyuttu kabus gibi :deli:

Bebekleri nasıl uyutmaya çalışıyorsanız öyle gidiyor valla. Dizinize alın, çok çok yavaş bir şekilde bütün gövdesi uyumlu hareket edecek şekilde hafifçe sallayarak uyutmaya çalışın. Ayağınızda değil, dizinizde. Beyinde sinir hücre kaybına yol açabiliyor çok hızlı sallamak.

:eek:Of ne düzenimiz bozuldu oğlumla birde beşiğini arıyor beyfendi :bicak:kocaman beşik zaten yoğun bakımdan çıkınca belli bir süre yanımda yatmıştı Allah’ım beşiğinde yatmayı öğrenmesi tam 3 hafta sürdü ne kendisi uyudu nede beni uyuttu kabus gibi :deli:

Bilirim o günleri dogdugunda 1 bucuk ay besiginde yattı sonra gaz sikintisi cikinca gecemiz gunduzumuz karıştı yanimda yatti 4. Ayinda tekrar besiginde yatmaya başladı şuan 17 aylik yataginda yatiyor ama hala sallanarak asiri inatci bir bebek gun icersinde öğleden sonra enerjisini attiysa yorulduysa sallanmadan uyur.. ama aksamlari sallanmadan uyumuyor malesef..
Bacaklar bert benim

Miyav su canim nasilsin gecmis olsun ozledim seni :) maşallah paşayı buyutmusun canim ikinizi opuyorum nanaktann..

Kızlar aynı sorunla bende karsı karşıyayım bi yöntem buldum sallamaya gerek kalmıyor 7 aylık bebeğim var aynı sorunu bende yaşıyorum ısrarcı tavırları oluyor bebeklerin yalnız kaldıklarını terk edildiklerini düşünüyorlar bu yüzden bende şu yöntemi uyguluyorum sabah uyandı emiyor veya ek gıda ile besledikten sonra uyutmuyorum oyun oynuyoruz 12 1 gibi uykusu geliyor uyutmuyorum yoruyorum iyice aynı hamur yogurmak gibi sonra beşige koyuyorum uyuyo 1 2 saat uyuyo uyandıktan sonra emzirme veya ek gıda sonra tekrar uyumazsa 5 ten sonra uyutmayın yforulsun iyice mızmızlansın umursamayın sabırlı olun aksam saat 8.30 9 gibi Beşiğe götürün aglıyprsa aglamasına izin vermeyin rahatlatın sonra Beşiğe yatırın baş ucunda rahatlatıcı pedagogların önerdiği müzikleri açın emin olun bir kaç gün sonra kendiliğinden uyuyacak sadece sabır gerek.

X