Çocuk Hastalıkları Sallanarak Uyumuya Nasil Son Veririz.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selens

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
340
0
Slm Bayanlar Benim Sorunum Oğlum 4 Yaşinda Ve Hala Sallanarak Uyuyor Gece Bile Uykusunun Arasinda Anne Yada Baba Salla Diye Sizlaniyor Buna Nasil Son Vericem Bana Bir Fikir Verin şuan 4 Aylik Hamileyim Gece Uykumu Bölmek çok Rahatsiz Ediyor Beni Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

ah canim benim. siz cok abartmissiniz ama 4 yasina kadar. benim kizim suan alti aylik. 2 aylikken halalari alistirdi battaniyede sallamaya. turkiyede ailemleydim kolay oluyodu kalabalik salliyoduk. 1 bucuk ay once donduk evimize evde kimse yok kim salliycak esim ise gidince. koydum yataginin basucuna ufak bi cd calar bebek icin muzik cdleri almistim dogmadan. actim onu verdim agzina da biberonu oyle oyle basladi ogun bugundur sallamam. cok huysuz olursa anca ayagimda salliyorum. birak aglasin gerekirse. alisir. bana boyle dediklerinde kiziyordum gaddarsiniz diye. ama oyle. kendini ve bebisi de dusun a.s.

Slm Bayanlar Benim Sorunum Oğlum 4 Yaşinda Ve Hala Sallanarak Uyuyor Gece Bile Uykusunun Arasinda Anne Yada Baba Salla Diye Sizlaniyor Buna Nasil Son Vericem Bana Bir Fikir Verin şuan 4 Aylik Hamileyim Gece Uykumu Bölmek çok Rahatsiz Ediyor Beni Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

selenscigim daha fazla gec kalma canim hemen alistirmaya bak ...
Biliyorsun benim oglum 2,5 yasinda ben 2 yasinda alistirdim ...
Once ogluma anlattim artik sallmayacagimi ;eee..anliyorlar artik anlat sende senin daha buyuk canim ...
Sonra yanina sarilip yatacagi bir oyuncak verdim ,simdi surekli onunla uyuyor ...Yatmadan once masal okuyorum benneyaptımkidaha napayim degil mi :)sana da fikir olur diye yaziyorum yerimseniben
Bak ikincide geliyor cok zor olur canim hemen alistirmaya bak ...
Kolay gelsin Şeniz

sağolun tavsiyeleriniz için ama konuşsamda anlatsam gaddarlaşsamda olmadı olmadı bu seferde kendi kendini sallıyo beşiğini bozduk yatak haline getirdik bu seferde 2 gece mızır mızır ne kendi uyudu nede bizi uyuttu dayanamayıp tekrar sallanır hale getirdik neyse ben yine tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler...

X