• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sallanan yürüteç

canım bu konuyu bende merak ediyorum . artık oğlumu yerinde durduramıyorum . yatmaktan nefret ediyo. pusettede rahat durmuyo. öne doğru eğilip düşüyor. yürüteç kullanımıyl ilgili bilgisi olanlar yardııımm edin lütfen...

benim kizim kucuk henuz kullanmiyorum ama bir arkadasim kullaniyor dr kullanabilirsin demis 7aylik oglu uzerinde cok mutlu gorunuyor

http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=2343&alter=001005#picture

arkadaşlar böyle bi ürün kullanan varmı sizce kullanışlı olurmu bazı yazılarda yürüteçin zararlı olduğu yazıyordu doğru mu doktora danışan varmıa.s.

CANIM BENDE YÜRÜTEÇ KULLADIM HEMDE BENİM BEBEĞİMDE KALÇA ÇIKIĞI VARDI ÇOCUK DOKTORU VE ORTOPEDİST İN ORTAK KARARI İLE 7. AYIN BİTİMİNDE KULLANMAYA BAŞLADIM BEBEĞİM ÇOK MEMNUN OLDU AMA SONRA EMEKLEMEYE BAŞLAYINCA YÜRÜTECE BİNMEDİ ÇÜNKÜ BÖYLE DAHA RAHAT ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR kaydirigubbakcemile2

bende bebek arabası alıcam ama bir fikriniz varmı?yani şöyle alma böle al dediğiniz.kararsızım.

aman özellikle ağır olmamasına dikkat et. merdiven çıkarması bagaja koyup çıkarması çok dert oluyor. çift yönlü kullanılanlar hakimiyet bakımından pek kullanışlı olmuyor. benimki ön arka tekerler çift tekerlek olmasına rağmen bebek karşıya bakarken kullandığımda sorun yok ama bebeğim bana bakar pozisyonda kullanırken sağa sola döndürmek araba hakimiyeti yorucu oluyor. birde üstteki tentede ufak bi pencere olsun bebeği görebileceğin. böylece arabayı kullanırken ikide bir öne geçip bebeğe bakmamış oluyorsun.

bende bebek arabası alıcam ama bir fikriniz varmı?yani şöyle alma böle al dediğiniz.kararsızım.

canım ben bebek arabamdan memnunum ama bir tek kötü yanı var bu üzerindeki tentesi güneşliğimi diyeyim artık fazla aşağıya inmiyor güneş falan geldiğinde çok sıkıntı oluyor çift taraflıda almadım benimki kraftın 3 tekerlekli olanı tekerlekleri diğerlerine oranla biraz büyük buda sürüşte çok kolaylık sağlıyor sürüş çok önemli bazı arabalar sen sağa çekerken o sola gidiyor bunlara da dikkat et çift taraflı al diyecektim ben ama bi arkadaş sürüşte zorluk olduğunu söyledi

Back