Bebek İkinci El sallanan beşik,otomatik salıncak,yürüteç

atlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
236
5
$Fotoðraf-0372.jpg $Fotoðraf-0370.jpg $Fotoðraf-0368.jpg hiç kullanılmamış beşik,sallanıyor:150tl
otomatik salıncak graco.100 tl
yürütecide hediye vericem,çünku o çok işimize yaradı ama sapasağlam $Fotoðraf-0367.jpg $Fotoðraf-0366.jpg $Fotoðraf-0365.jpg $Fotoðraf-0363.jpg $Fotoðraf-0362.jpg

evet evet yayağıyla beraber.1 kere bile kullanılmadı,yiğenim çok huysuz bebekti.annesi sallamaktan yatağına yatıramadı maalesef

biz de bakmaya başladık beşik falan ama 2 sene yatacağı birşey için de dünya para vermek istemiyoruz sizin fiyetınız uygun geldi fakat bizim için daha çok erken alsak nereye koyacağız şimdiden?:) daha cinsiyeti de belli değil bebeğimizin ben yine de eşime bi göstermek istiyorum teşekkür ederim
bu arada hangi şehirdesiniz?ben istanbuldayım

balıkesirden gelecek beşik.haber verirsiniz .almak isterseniz tekrar konuşuruz ii geceler

ürünler hala satılık.kusura bakmayın arkadaşlar cevap veremedim uzun süredir.almak isterseniz görüşelim tekrar

evet istiyoruz ama aktif kullanıcı değilim sitenin doğru yere yazıp yazmadığımı bilmiyorum

faceden konuşalım.nick:bıcır üzüm.telefon numaramı vericem ordan.arkadaşlık isteği gönderin bana.

hayır satılmadı iln güncel dir.yalnız yürüteç artık yok.çok ihtiyacı oln birine verildi.almak istiyorsanız görüşelim

X