Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sallanan Beşik Almak İçin Geç mi Kaldım?

mdunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
47
2
36
Ankara
elektrikli sallanan beşiklerden almak istiyorum. gündüz hiç uyumayan geceleride zor uykuya dalan bir bebişim var. 2,5 aylık. karyoLsında yatmıyor. salonda koltukta yada sepet beşiğinde yani orda burda uyuyor maalesef. sizce geçmi kaldım almak için. acaba park yatak mı alsam. karar veremedim. yardım kızlar.

herkes okumuş allahın bir kulu yorum yazmamış. valla ben bu forumu pek anlamıyorum. cevap yazmayacaksanız niye okursunuz ki. başlık gayet açık yani...

selamm .canım benım var cok rahat nıye gec kalasınkı daha kucuk senınkı zaten buyudukce daha cok sevıyo benım üçüzlerım 16 ayları doldu uyku saatlerıuınde sallananlrında uytuyorum gece ordan alıp yataklarına koyuyorum uyutmak ıçın guzel ve rahat ....ıkı aydır mamalarınıda onda oturup yıyolar ...benımkıler kraftın pembe.....

canım benim 13 aylık ikiz kızlarım var..bende kızlar 2 aylıkken almıştım kraftınkini..sana şöyle söyleyeyim kızlarım için aldığım en iyi şeydi diyebilirim..benim kurtarıcım oldu..ben hala kullanıyorum..kızımın biri hala onda uyur sonra yatağına alırım..kesinlikle tavsiye ederim...

Benim bebeğim de maalesef sallanmadan uyuyamayan bebeklerden. Bizim de ilk beşiğimiz mobilyadan ve sallanmayan beşiklerdendi. Yaklaşık 4 ay bunu kullandım ama kolumda ayağımda sallamak çok zor olmaya başladı ve sallanan bir beşik almaya karar verdik. Önce sepet beşik alacaktık ama yaşına kadar anca kullanılabiliyorlarmış, o nedenle vazgeçtik. KRAFT marka park beşik aldık. 3 ay kadar sadece onda uyuttum, çok rahat ettim. Annemlere giderken de park beşiği taşıyoruz, çok rahat oluyor. Büyüdükçe kademesi de ayarlanıyor, fakat sallanırken gıcırdamaya başladı. Servislerini arayıp ne yapabilirler diye sorcam.

Geç kalmamışsın, tam sırası. Hiç düşünme al, derim. Bebeğin küçük olduğu için de zor da olsa sallamadan uyutmaya da çalış derim :) Ben geç kaldım, umarım sende işe yarar :)

cnm bende kızım neredeyse 2buçuk aylıkken aldım süper bi alet ya çok memnunum hele şimdi maşallah parmağını emerek kendi kendine uyumaya başladı 1inci kademede de ayarlıyorum beşiği sallana sallana hemen uyuyor çekiyorum parmağını ağzından :) tek olumsuz yanı mama sandalyesi olarak kullanacağımız zaman kılıfının kumaş ve açık renkli olması üzerindede makinada yıkamayın diyor e bebişlerin mamalarıda fena leke yapıyor artık üzerine polardan falan bi kılıf yapayım diyorum kirlenince atar makinada yıkarım

Kesinlikle tavsiye ederim,hayir hicte gec degil....

Bebekler cok seviyor. oglumda kullandim ikinci bebisimede alicam inshAllah...

bunu alicam ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…