- Konu Sahibi xoxzlem_33
-
maşallah krocum,maşallahbende hiç sallamadım.emmeyi bırakır korkusuyla emzikte vermedim.sonrada kendi istemedi zaten emziği.
uyutmak için biraz sabır gerekiyor.
ben gündüz ya nıma alırdım gece odasına götürürdüm.gece-gündüz farkını anlasın diye.ağlasada almazdım kucağıma.çok ağlamışsa alır sakinleştirir,sonra gene yatırırdım.
2 ay içinde uyku düzeni oturdu.
oğlum şu anda 2,5 yaşında ve uykusu geldimi "anne benim uykum geldi,beni yatır" der.
o zamanlar beni gaddarlıkla suçlayanlar ise şu anda çocuklarıyla nası başa çıkacaklarını bilemiyor:1closedeyes:
(maşşallah diyin uleynnn:mymeka:)
anneleeer ben daha hamişim,cok az kaldı inşallah anne olmama:teytey:merak edıom bazı bebekler yataga yatrnca kendısı uyuyomş ole alıştırırsan ama.bnm butun tanıdıklarm ayakta sallıo ole uyuyolar.annemde ole yapılır dıo hangsi dogru bu yontemlerin sızcefisfisfis
aynen yaaa aynenn-tatlicadiarzu-Sizlere sakin çocuklar vermiş Allah da ondan.. :1closedeyes:
Benim kardeşimin bebeği de 6 aylıktan beri onlarla aynı saatte yatar kendi yatağında, sabahta onlarla kalkardı..:dilcikar:
Benim ki nerde??benneyaptımki
Gece saat 2 , 3 olur da hala cin gibi bakarsa bir çocuk, yapacak birşey kalmıyor..
Ayağında da sallıyorsun, eşinle battaniye de sallıyorsun, yeter ki uyusun da biz de uyuyalım diye..
Çok bilirim ayakta battaniyeyle sallarken rüya gördüğümü..-tatlicadiarzu-
anneleeer ben daha hamişim,cok az kaldı inşallah anne olmama:teytey:merak edıom bazı bebekler yataga yatrnca kendısı uyuyomş ole alıştırırsan ama.bnm butun tanıdıklarm ayakta sallıo ole uyuyolar.annemde ole yapılır dıo hangsi dogru bu yontemlerin sızcefisfisfis
bende hiç sallamadım.emmeyi bırakır korkusuyla emzikte vermedim.sonrada kendi istemedi zaten emziği.
uyutmak için biraz sabır gerekiyor.
ben gündüz ya nıma alırdım gece odasına götürürdüm.gece-gündüz farkını anlasın diye.ağlasada almazdım kucağıma.çok ağlamışsa alır sakinleştirir,sonra gene yatırırdım.
2 ay içinde uyku düzeni oturdu.
oğlum şu anda 2,5 yaşında ve uykusu geldimi "anne benim uykum geldi,beni yatır" der.
o zamanlar beni gaddarlıkla suçlayanlar ise şu anda çocuklarıyla nası başa çıkacaklarını bilemiyor:1closedeyes:
(maşşallah diyin uleynnn:mymeka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?