Lekeler, Çiller Salkom beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Hilal123q

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
10
3
25
Arkadaşlar aranızda salkom beyazlatıcı krem kullanan var mı genital bölge beyazlatmak için lekeler için kullanılıyormuş denemeyi düşünüyorumda memnun kalan yada kalmayanlar yazabilir misiniz ?

Arkadaşlar aranızda salkom beyazlatıcı krem kullanan var mı genital bölge beyazlatmak için lekeler için kullanılıyormuş denemeyi düşünüyorumda memnun kalan yada kalmayanlar yazabilir misiniz ?
Ben de sizin gibi araştırmak istedim bu kremi ,sadece cilt rengimi dengelemek için düşünüyordum ama instagram da boşu boşuna almayın yorumları çok fazla.... Sizin de bilginiz olsun diye yazmak istedim.Kullanan arkadaşlar varsa buraya da yazsalar iyi olur.Şu an ben almaktan vazgeçtim.

Bi arkadasim kullandi kullandgin surece biraz etkisi var biraktginda eski haline donuyorsun bosuna para vermeyin az klsin bnde alicaktim

Yaklaşık 6 aydır düzenli olarak kullanıyorum öyle pek bir cilt açıcı etkisi yok ama cilde güzel bir parlaklik ve canlılık verdiği dogru ayrıca çene bölgemde sürekli sivilcelenme oluyordu salkom sayesinde kurtuldum güneş lekelerimde sadece bir ton açılma oldu kremi kullanmaya devam edeceğim ben gayet memnunum

X