Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları salıncak tavsiyelerinizi bekliyorummmmm

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
arkadaşlar 7 aylık bir oğlum var ve sürekli kucak istiyor ayrıca sallanmayıda çok seviyor.salıncak almayı düşünüyorum.yaşadığım yerde çok alternatif yok.internette bebekavm diye bir sitede tamda istediğim bir model buldum ama resmini kopyalayamadım.modelin adı bücürük fiyatı da 100 ytl en güzel özelliği küçük olması.burada bir kaç modele baktım çok büyük ve kaba duruyor.ama görmeden almak içime sinmedi.salıncak kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben aldım menunum kendi kendine oynuyo oyuncakları asılı onlara bakıp heyecanlanıyo
salladığım zamanda uyuyo ben 70 e aldım peşin

canım ben, yonca çocuksu aldım. 4 yaşına kadar kullanabilir. oldukça da emniyetli. hemde içinde uyursa sırtı tam yatabiliyor.

bende aldım.ıstanbul da saraçhane dıye bı yer var ordan peşin 70 e aldım. baya oyalanıyor uzerınde donencesı falan asılı gunduzlerı ustunde uyuyor.

canım ben, yonca çocuksu aldım. 4 yaşına kadar kullanabilir. oldukça da emniyetli. hemde içinde uyursa sırtı tam yatabiliyor.

cevap için teşekkürler canım ya bende yonca çocuksuyu beğendim aslında ama .ben öyle çok byük bir şey istemiyorum.burda bir kaç tane baktım yerden yüksekliği çok ve kaba duruyor.çocuksunun yerden yüksekliği ne kadar?yazabilirmisin acaba?benim int beğendiğim 85 cm falan.yaz tatilinde memlekete götürebilirim belki küçük ama emniyetli bişey düşünüyorum da.

yerden yüksekliği derken. en üst hizasını kastediyorsan 130 falan canım. ancak sallanır ama 85 cm de nasıl sallanır bilemiyorumCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…