salı günü (02.03.2010) ameliyat oluyorum kızlar şoktayımmmmm

chaqi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
122
0
acaip şaşkınım,şoktayım öylece kalakaldım şimdi.....

3-4 gün içinde nasıl gördüm nasıl karar verdim ve hemen dün Emre beyle görüşüp 6 gün sonrasına ameliyat için nasıl ok. vrdim anlamış değilim.

lütfen Emre beye ameliyat olanlar bana azcık destek verin ne yaptığımı bilmiyorum şu an iyimi kötü nasıl olacak sonuç????????????????????????

bilmiyorumkismile:bbo::Saruboceq::1no2:senağlamadelikafaduldenbenneyaptımkiakannehirbilmiyorumkismile:sm_confused::a015::uhm::uhm::çok üzgünüm:

bu kadar karmakarışığım işte. buraya üye oldum 1 hafta evel ve şimdi hayatım değişiyor.
ama bişeye eminim kesinlikle bu ameliyatı istiyorum.

ayyy ne güzel. hiç telaşlanma sonu iyi olacak inşallah. ben 6 yıl önce olmuştum. şuan ki ruh halini anlıyabiliyorum. kendini rahatlatmaya çalış.
inşallah istedğiğn gibi bir burna kavuşursun. bende 2. ameliyatı düşünüyorum.bakalım inşallah bende size mutlu haberimi veririm.

Emre Beye ameliyat olup burnu kotu olan bir arkadas gormedim bu forumda:) cesaretini tebrik ediyorum! arkandayiz olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim kızlar. Emre bey beni dün çok rahatlattı konuşmasıyla zaten hem Plastik cerrah hemde psikolog bencea.s
akşam eve geldim eşimi aldım karşıma çok büyük tepki bekliyordum aslında ki saat gecenin 00:30 unda artık dayanamadım ve söyledim. ilk önce karşı geldi olmasan daha iyi ne gerek var nerden çıktı şimdi bu gibilerinden söylendi. zaten nefes problemi olmasa izin vermezdim ama hak verdi sonra bana. 1 saatlik konuşma sonunda artık karnıma giren kramp geçti rahatladım opuyorumnanaktan
zemuszemussositososito
şimdilerde ya sonra nasıl olacak diye bi stres var içimde inşallaahh dilediğim gibi olur da bende hem şu nefes problemimden hemde burnumun şeklinden kurtulurum

burcin bende galıba salı gunu olucam ama baska doktora,bol şanslar ıkımızede bende cok dusnmemeye calısıyorum bayada korkuyorum ama :KK43:

Şımdiden geçmiş olsun Burçincim..ınşallah çok güzel sonuçlar alırsın...Emre beye güven gerisini merak etme sen:) O çok iyi bir doktor..Ben de senden bir hafta sonra olucam...

Burçin canım hadi sende estetikliler kervanına katılıyorsun zemuszemus Daha önce ameliyat olma imkanın yokmuydu ? Biran önce olursun inşaallah kaydirigubbakcemile5 sonuçları güzel olacaksa katlanmaya değer tabiki ama biraz zor kabul etmeliyim mafoldumben

cnmmmmmmmm amlyttan sonra iyiki olmuşum hatta neden bunca zaman beklemişim diyceksin:)hiç korkma agrı sızı yok dencek kdr az..:)

Şİmdiden geçmiş olsun Burçincim..İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın...Emre beye güven gerisini merak etme sen:) O çok iyi bir doktor..Ben de senden bir hafta sonra olucam...

canım seni çok iyi anlıyorum yaklaşık biray önce ameliyat oldum ama burnum yamuk doktorda kıkırdak oturmamış böyle kalır dedi ameliyat öncesi umutlu bekleyiş bir anda yerini hüsrana bıraktı senin revizyonun inşallah çk iyi geçer ve benim gibilere umut olursun senin resmini görünce çok üzülmüştüm inşallah sevincimiz olursun benimgibilere daha oturmadan yamuk oturunca ne hal alır bilmiyorum iyi haberlerini bekliyorum.

burcin bende galıba salı gunu olucam ama baska doktora,bol şanslar ıkımızede bende cok dusnmemeye calısıyorum bayada korkuyorum ama :KK43:

bende düşünmiyim diyorum ama habire aklımda.işe veriyorum kendimi sözde ama yine 2 dakikada bi aklıam geliyo kendimi işi bırakıp burda avutuyorum yine :enbuyukkk:

sende salı günü olacaksın demek hangi doktor yapcak ameliyatını.şimdiden ikimize de kolay gelsin allah sabır versin,az morlu suratla ve mümkünse çok ama çoooooook sinek ısırığı gibi bi acıyla bu acıyı atlatmak dileğiylebilmiyorumkismile
dileklerimde biraz fazla uçtum sanırım:Saruboceq:

Burçin canım hadi sende estetikliler kervanına katılıyorsun zemuszemus Daha önce ameliyat olma imkanın yokmuydu ? Biran önce olursun inşaallah kaydirigubbakcemile5 sonuçları güzel olacaksa katlanmaya değer tabiki ama biraz zor kabul etmeliyim mafoldumben

daha önce yine kalkıştım ben bu işe canım bekardım o zaman üstelik. randevuyu ayarladım tasarım yapıldı sıra ameliyata geldi fakat o kadar şansızımki işte o sıra başka bi ameliyat nasip oldu bana mecburen salladım bu ameliyatı şimdi nefes alma problemide çıkınca yeniden ameliyata karar verdim.hoş dünden beri boğazım şişti,kulaklarım felaket ağrıyomafoldumben şansızlık peşimde yine ama vazgeçmiycem bu sefer :eek:

Şİmdiden geçmiş olsun Burçincim..İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın...Emre beye güven gerisini merak etme sen:) O çok iyi bir doktor..Ben de senden bir hafta sonra olucam...

dün Emre beyle senden biraz lafladık. bi arkadaşımız daha gelcekti dedim cevo mu dedi? evet o dedim. 9 martta burda olacak dedi.
cevocummm inşallah senin gittiğin gün benim alçı dikişler çıkmış olacak allahım o güne bi gelsek çabucak

dün Emre beyle senden biraz lafladık. bi arkadaşımız daha gelcekti dedim cevo mu dedi? evet o dedim. 9 martta burda olacak dedi.
cevocummm inşallah senin gittiğin gün benim alçı dikişler çıkmış olacak allahım o güne bi gelsek çabucak

Gelecek İnşallah arkadaşım..Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek hayırlısıyla...Herşey çok güzel olacak..Rahatlamaya çalış canım, kavuşacağın güzel burnunu düşün..kaydirigubbakcemile5

daha önce yine kalkıştım ben bu işe canım bekardım o zaman üstelik. randevuyu ayarladım tasarım yapıldı sıra ameliyata geldi fakat o kadar şansızımki işte o sıra başka bi ameliyat nasip oldu bana mecburen salladım bu ameliyatı şimdi nefes alma problemide çıkınca yeniden ameliyata karar verdim.hoş dünden beri boğazım şişti,kulaklarım felaket ağrıyomafoldumben şansızlık peşimde yine ama vazgeçmiycem bu sefer :eek:

Dikkat et kendine grip faranjit sinüzit olunca ameliyat etmiyorlar. Ben faranjit oldum iki hafta ertelendi , narkoz verilmiyormuş ölüm tehlikesi bile oluyormuş. Üşütme kendini , dikkat et hasta falan olma canım kaydirigubbakcemile5

Hımmm fisfisfis Emre bey demekki siteyi yakından takip ediyorr buyrunnnnnnnnn

Oh ne güzel vallahi cok sevindim senin adina en iyisi yapiyorsun bence öyle sancili bir dönem gecirmek yerine karar verip oluyorsun. Istanbulda yasamanin bir avantajida bu olsa gerek. Insallah istedigin buruna kavusursun ve iyi nefes alirsin simdiden gecmis olsun

Dikkat et kendine grip faranjit sinüzit olunca ameliyat etmiyorlar. Ben faranjit oldum iki hafta ertelendi , narkoz verilmiyormuş ölüm tehlikesi bile oluyormuş. Üşütme kendini , dikkat et hasta falan olma canım kaydirigubbakcemile5

yaa ben şu anda gribim ama burnum kapandı tamamiyle nefes alamıyorum bol bol limon takviyesi yapsam geçermi acepbilmiyorumkismile

Oh ne güzel vallahi cok sevindim senin adina en iyisi yapiyorsun bence öyle sancili bir dönem gecirmek yerine karar verip oluyorsun. Istanbulda yasamanin bir avantajida bu olsa gerek. Insallah istedigin buruna kavusursun ve iyi nefes alirsin simdiden gecmis olsun

çok teşekkür ederim selayhus inşallah canım bi an evel doya doya nefes almak istiyorum

X