Bu ara ishal salgını var evet doğru
Ama kullandığınız ilaçlar da yapabilir. Perşembeden beri sürdüğünü düşününce sanki bana bu ihtimal daha fazla gibi geldi.
İçtiğiniz su nerden? Kapalı şişe suyu için bir kaç gün. Meyveleri yıkarken bile musluk suyu kullanmayın.
Sizinle aynı evde yaşayıp ishal olan veya olmayan başka kişiler var mı?
Kefir için çok iyi geliyor yada probiyotik yoğurtlar fayda sağlıyor
Evet salgın var malesef geçen hafta aynı durumu yaşadım, inanılmaz bir kramp ve durmayan ishal+mide bulantısı.Neyseki benim bir günde serumla geçti.Bu kadar uzun sürmesi biraz anormal gibi
Geçen hafta annemde aynı durumdaydı ishal olmuştu geçti çok şükür.Herkese iyi günler. İki hafta önce mide rahatsızlığımdan hastaneye gittim tahlillerim normal çıktı ama endoskopi sonucumda reflü gastrit çıktı ve fazla safra sıvın var dedi doktor. Mide koruyucu ilaçlar verdi. Başta her şey iyiydi bulantı kusma hiç kalmamıştı ama perşembe günü ishalim başladı ve hala devam ediyor. Gece acile gittim serum taktı iyi geldi ama ertesi gün öğlen tekrar başladı her şey. Bir şey yiyip içemiyorum. Bir yudum su içsem tuvalete koşuyorum. Bir anda ne oldu anlamadım. Salgın var dediler olabilir mi sizce? Doktora gidip gelmeye bile gücüm yok o kadar halsizim ki. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Geçen hafta annemde aynı durumdaydı ishal olmuştu geçti çok şükür.
benimde bu hafta midemde bir ağrı ve şişlik var ishal ağrısıda var da pek ishallik bi durumum yok. Allahallah valla bu salgını kim çıkarıyor ya
Kussanızda sıvı alımını kesmeyin. Yarından sonra toparlanmaya başlarsınız. Acile gidip bir serum daha taktırın olmassa. Geçmiş olsun.
İshal ilacı vardı onu kullandı yemesine içmesine dikkat etti biraz.Ne yaptınız da geçti acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?