• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Salemwitch'in Nişanı 19.05.2012

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Kızlar benim nişanım hiç içime sinmedi aslında çalıştığım için akşam mesai çıkışı ilk denediğim elbiseyi aldım mağaza kapanıyordu çünkü:/ saçım falan sanki elbiseme uymadı gibi:( aklıma geldikçe üzülüyorum:((

resim eklemeye çalışacağım bir de sizin fikirlerinizi almak istiyorum çok mu kötü olmşum?

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $fhunjk.jpg
    $fhunjk.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $oşhöhı.jpg
    $oşhöhı.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
hayirli olsun allah tamamina edririr insallah
bence cok güzel olmussun elbisen belki siyah degilde baska bir renk olabilirdi ama buda gayet güzel ve sade..bence hic üzülme cok hos olmussun :34:
:nazar:

benimde nişanım çok aceleye geldi bir haftadan daha kısa bir sürede oldu bitti herşey benimde içime hiç sinmemişti saçım makyajım kıyafetim ama sonradan düşündümde sevdiğim adamla olunca anlamı güzelliği bir başka oluyor hayırlısı olsun tatlım mutluluklar:16::16:

Tam olarak belli olmuyor ama elbisenin sırt dekoltesi falan gayet hoş durmuş sacınızda dağınık topuz uymuş . Ayrıca bunlar mutluluğa ulaşmak için sadece bir araç... Siz mutlu musunuz, her şey yolunda mı bu yeterli bence. mutluluklar diliyorum...

Alelacelesi buysa özenileni nasıl olur?süper olmuşsun elbisen çok hoş sizede yakışmış güzel kızsınız vesselam harika mutluluğunuz devamlı olsun herşey içinize sinsin hayat boyunca:nazar:

arkadaşlar harikasınız! bu güzel cevaplarınız sayesinde rahatladım:)))

herkese güzel cevapları ve dilekleri için çoook çok teşekkürler....

:54::54:

bence çok hoş olmuşsun gaye sade, esmer güzelisin belliki:) allah tamamına erdirsin..bu cümlenin anlam ve önemini ben nişanlımdan ayrıldıktan sonra daha ii anladım :(

Back