Rüya Yorumları salavatı tefriciye

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
merhaba arkadaşlar,
bayram tatilinde memlete gittik dönüşde de ünv.den bi arkadaşıma ugradık orada 1 gece kaldık ve rüyamda yemyeşil gözlü bi kadın bana salavatı tefriciye okumamı söylüyordu.bu rüyayı bana bir yorumlarmısınız.dua yı buldum ama nasıl okuncak nasıl niyet edilicek bu kuralı varmı cevaplarsanız sevinirim

Canım bak bu bi işaret olabilir oku bencede....
int. baktım ama duasını bulabildim sadece
onu okumadan önce okunacak dualar var güllü yasin kitabları var satılan onlarda bu duanın tam anlamlı olarak başlanışı var.

hayır olsun rüyan hayırlar getirsin canım..bencede oku dileğini iste inşşş gerçekleşir ..kitaplarda yazıyodur duaya başlamayı anlatıyodur dua kitaplarına bak canım..

Canım,Salavat-ı Tefriciye,dilek için okunan bir Dua.4444 tane okunuyor.Hepsini kendinde okuyabilirsin,birçok kişide katılabilir.Çok istediğin bir şey varsa,onun niyetine görmüş olabilirsin.Ne güzel bir rüya görmüşsün,bencede okumalısın.Allah kabul etsin inşallah.

cvblar için teşekküerler int baktım sadece duayı buldum duaya başalamadan önce dileğini niyet ediyosun sanırım..hepinize çok çok teşekkürler

Arkadaşim güzel bir rüya görmüşsün bence senin olmasini çok istediğin bişey var hayatinda bence 4444 tane tefriciye oku önce 2 rekat hacet namazi kil derim ben niyetine göre sonra tefriciye oku tek basina okumana gerek yok arkadaslarinda dagitabilirsin niyetini açikca söylemek istemezsen gönlümdeki muradim için dersin ben bu duanin etkisine çok inaniyorum denenmiştir allah yardimcin olsun

canım rüyan öylesine bir rüya değil rahmani bir rüya görmüşsün mutlaka oku fazileti çok büyük bir selavattır 4444 defa okunur bilenlerede dağıtırsın okumaya başlamadan evvel niyetini dile 21 defa estağfirullah el aziym ve etübü ilyh diye istiğfar edilir ve okumaya başlanır fazileti...
nice kişiler bu salavat sayesinde arzu ettiği şeye ulaştı
şifasından aciz kalınan nice hastalar şifa buldular
buna devam edenler her türlü iç ve dış düşmanların şerrinden Allahın izni ile kurtuldular
bence oku rüyanda sana verilmiş zaten

X