- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
- 198
Kızlar günaydın. Bugün nişan alışverişine gideceğimiz için sabah erkenden yaptım listeyi. Alışveriş bitince İstanbul yolculuğu yapacağız. Gün içinde tekrar nete giremeyebilirim. Biriniz listeyi toparlarsanız çok sevinirim.
Eûzubillâhimineşşeytânirracîm - Bismillâhirrahmânirrahîm
Subhâne Rabbiyel'Aliyyil âlel Vehhâb
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah… Tövbe Estağfirullah Tövbe Estağfirullah Tövbe Estağfirullah
Elhamdülillahi rabbil âlemîn, essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaîn.
Yüce arşın sahibi, esirgeyen ve bağışlayan, dualarımıza “ol” deyince oluveren Rabbimiz…Bütün hamd ve senalar sanadır.
Duam: kuracak olduğumuz yuvanın huzur ve mutluluk diliyorum. Geçen her dakika ile müstakbel eşimin ve benim birbirimize olan sevgi ve saygımızın artması, maddi sıkıntı çekmeden refah ıcınde yaşamak; eşimin ve benim ailemin birbirleri ile çok iyi anlaşması. Ailemin mesutu bir evlat, onun ailesinin de beni bir evlat olarak görmesi ve bizimde birbirimizin ailesini anne baba gibi sevmemiz. Büyük bir huzur, kolaylık ve maddi bolluk içinde Allah düğünümüzü yapalım inşallah. Evlenene kadar fazla kilolarımı vermek ve borçlarımdan kurtulmayı Allah nasip etsin inşallah.
Kardeşimin davasının bizim lehimize sonuçlanması ve kardeşimin gelirinin artması içinde dua eder misiniz.?
Arkadaşım eşim eşiyle problemler yaşıyor, şu an ayrılar, onlar tekrar bir araya gelip huzur içinde yaşamalarını nasip etsin rabbim.
Allahım…Amin…Amin…Amin…Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım… Amin
Allahümme salli alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed.
1. perican55 -> 15 adet okunacak
2. özgge81 -> 15 adet okunacak
3. yedinoktabes -> 15 adet okunacak
4. Kelebekcim - > 28 adet okunacak, OKUNDU
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
6. İnzar -> 15 adet okunacak
7. nutellanutella -> 15 adet okunacak
8. dior34 -> 15 adet okunacak
9. Thalix -> 15 adet okunacak
10. DoLmA -> 15 adet okunacak
11. tanemmmmm -> Ameliyat olduğu için kendini toplayana dek MUAF
12. berirem -> 15 adet okunacak
13. privet37 -> 15 adet okunak
14. melekkegemen1 -> 15 adet okunacak
15. eymen4545 -> 15 adet okunacak
16. gupse3232 -> 15 adet okunacak
17. cameliee -> 15 adet okunacak
18. poeticcry -> 15 adet okunacak
19. segazel -> 15 adet okunacak
20. pembemum -> 15 adet okunacak
21. Hilla1980 -> 15 adet okunacak
Eûzubillâhimineşşeytânirracîm - Bismillâhirrahmânirrahîm
Subhâne Rabbiyel'Aliyyil âlel Vehhâb
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah… Tövbe Estağfirullah Tövbe Estağfirullah Tövbe Estağfirullah
Elhamdülillahi rabbil âlemîn, essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaîn.
Yüce arşın sahibi, esirgeyen ve bağışlayan, dualarımıza “ol” deyince oluveren Rabbimiz…Bütün hamd ve senalar sanadır.
Duam: kuracak olduğumuz yuvanın huzur ve mutluluk diliyorum. Geçen her dakika ile müstakbel eşimin ve benim birbirimize olan sevgi ve saygımızın artması, maddi sıkıntı çekmeden refah ıcınde yaşamak; eşimin ve benim ailemin birbirleri ile çok iyi anlaşması. Ailemin mesutu bir evlat, onun ailesinin de beni bir evlat olarak görmesi ve bizimde birbirimizin ailesini anne baba gibi sevmemiz. Büyük bir huzur, kolaylık ve maddi bolluk içinde Allah düğünümüzü yapalım inşallah. Evlenene kadar fazla kilolarımı vermek ve borçlarımdan kurtulmayı Allah nasip etsin inşallah.
Kardeşimin davasının bizim lehimize sonuçlanması ve kardeşimin gelirinin artması içinde dua eder misiniz.?
Arkadaşım eşim eşiyle problemler yaşıyor, şu an ayrılar, onlar tekrar bir araya gelip huzur içinde yaşamalarını nasip etsin rabbim.
Allahım…Amin…Amin…Amin…Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım… Amin
Allahümme salli alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed.
1. perican55 -> 15 adet okunacak
2. özgge81 -> 15 adet okunacak
3. yedinoktabes -> 15 adet okunacak
4. Kelebekcim - > 28 adet okunacak, OKUNDU
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
6. İnzar -> 15 adet okunacak
7. nutellanutella -> 15 adet okunacak
8. dior34 -> 15 adet okunacak
9. Thalix -> 15 adet okunacak
10. DoLmA -> 15 adet okunacak
11. tanemmmmm -> Ameliyat olduğu için kendini toplayana dek MUAF
12. berirem -> 15 adet okunacak