Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayımız 660'a kadar yükseldi :) Canım vaktin olursa kumbara yapabilir misin muhtemelen okumakta zorlananlar olacaktır onlara destek oluruzarkadaslar benım muafıyetım bıttı ne durumdayız ? cok sayfa olmus takıp edemedım
Canim 200 adet daha okudum toplamda 300 okudum bugun.Sayımız 660'a kadar yükseldi :) Canım vaktin olursa kumbara yapabilir misin muhtemelen okumakta zorlananlar olacaktır onlara destek oluruz
Hilalcim seni var olan listeye katmayayım karışıklık olmaması için ama okuyamayan arkadaşlar vs olursa senden o zaman ekleriz çok yuklenme olmasın dıye ben kendıme yuksek almıstım ama okudum gorsem kendı sayımdan verırdım Allah razı olsun seninde duaların en kısa sürede kabul olsunCanim 200 adet daha okudum toplamda 300 okudum bugun.
100 adet okudum sımdı ekleyın okudukca yazarım yenı kısıye ne zaman gececegız?
Beni muafliktan cikarirmisin?Arkadaşlar bir karışıklık yapmış önemli değil özüre gerek yok insanız hepimiz ben sadece neden öne aldık nutellayı die merak ettiğim için belirtmek istedim durumu :)
Bu arada arkadaşlar duamı da belirtmek istiyorum kısa ve öz bildiğiniz üzere hamileyim ve bu duayı sağlıkla kolaylıkla vaktinde bebeğimi doğurmam-dünyaya getirmem için niyetler okursanız sevinirim okuyan arkadaşlar üstlerinde sorumluluk hissetmesin önemli değil benim bu duam için ki niyetim budur. RAbbim kbl etsin inşAllah hepimizin niyetlerini :)
1. perican55 ->615 ADET - OKUDU
2. özgge81 ->615 ADET - OKUDU
3. yedinoktabes ->615 ADET - OKUDU
4. Kelebekcim - >615 ADET- OKUDU
5. İnzar -> 680 ADET - OKUDU
6. nutellanutella ->MUAF
7. dior34 ->615 ADET - OKUDU
8. DoLmA ->555 ADET MUAF (155 OKUDU)
9. tanemmmmm ->615 ADET - OKUDU
10. berirem ->555 ADET OKUDU
11. privet37 ->615 ADET - OKUDU
12. melekkegemen1 ->615 ADET - OKUDU
13. eymen4545 ->615 ADET - OKUDU
14. gupse3232 ->615 ADET- OKUDU
15. cameliee -> MUAF
16. poeticcry -> 615 ADET - OKUDU
17. segazel -> 615 ADET - OKUDU
18. pembemum ->615 ADET - OKUDU
19. Hilla1980 -> MUAF
20. umutsuzcuk -> 615 ADET - OKUDU
Listeyi güncelledim lütfen okuyan arkadaşlarda takip ederse karışıklık olmaz okuyanları kızartmayı unutursak belirtsinler lütfen..!
ARKADAŞLAR BENİM LİSTEM TAMAMLANDI OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN NİYETLERİNİ KBL ETSİN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH :)
Beni muafliktan cikarirmisin?
100 okudum Allah kabul etsinKizlar bana biraz tefriciye okurmusunuz
Allah razi olsun canim benim..Rabbim gonlundekini versin.. :-*100 okudum Allah kabul etsin
Arkadaar 100 adet daha okudum kumbarada :) sevgiler
Kizlar bana biraz tefriciye okurmusunuz
Gülüm hilalin kumbarası İhlas bu duanın yarısına yetişti(muaftı) sayılar karışmasın diye ona sayı vermedik oda zorlanan ark olursa versin diye ihlas kumbarası yapıo:)Arkadaşın varmış, ondan isteyebilirsiniz ..