inzarcgm ben isten güçten bugun bitiremedim.son 300ad okumam kaldi,yarin aksama anca bitirebilirim sbh ise gidecgm ve aksama kadar okuma yapamam.sure yarina sarkarsa okudum sayin ama bugun bitsin diyorsanz yardiminizi rica edecgm.allah kabul etsin dualarini.
Bitanem sezagel de okudu Allah kabul etsinCanım pazartesi akşamı yapmıştık listemi o yüzden çarşamba geceye kadar yazabilirsin okuyabilirsin. Çarşamba gece biterse yeni liste yapılır yada perşmbe sabahına kalır artık kızlar ayarlar onu :) sen raht raht oku inşAllah :) önemli değil 1 gün erken 1 gün geç
Pericim benim için farketmez hepsine uyarım arkadaşlar karar versin benim icin tamam herseye
bende okudum kızlar,Allah kabul etsin inşallah.
arkadaşlar okumalarınz ne durumda bu akşam bnm listem için son gündü.Bilgi verirmisinz?Bende okudum allah kabul etsin
Inzar arkadasimiz icin 615 ad.okudum..Allah kabul etsin insallah.zamaninda normal kikolarda saglikli dogan bebegini kucagina almayi rabbim nasip etsin.bol sutu olsun bebisi bol bol emsin insallah.geceleri uzun uzun uyusunda annesi gucten dusmesin,el bebek gul bebek buyusun :) AMIN
Pericim benim için farketmez hepsine uyarım arkadaşlar karar versin benim icin tamam herseye
okudum bende geç cevap verdim kusura bakma lütfen. internetle ilgiili bir problem yaşadım. giremedim .
Bende okudum pericgm payima duseni,telefondan girebiliyorum internete listeyi duzenleyemiyorum:/
ben ihlasla ayetel kursi arasinda kaldim..
Ayetel kürsiyi seçtim ..
ben ihlasa oy kullandım ama ayetel kurside okurum oda olurbnm regl derdimde yok 7-24 hizmetinizde olurum ağrım sızım olmadıkça ben doğurmadan başlayalım artık listeye kızlar
34200+100=34300
Günaydın Canım, okuyup geri dönüş yapacağım.. öpücükler..
Arkadaşlar okudum ben de Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
cnm ben yarın itibaryla okuyacağım ALLAH izin verirse,şu an okuyamıyorum,yarın bitirsem olur mu
Onlar okuyan arkadaşlar muhtemelen net sorunlrı falan vardır perıde varsa noları sorar yazar ıkı kısı için listeyı bekletmek istemedım hem modumuz düşüyor ara uzayınca perıyodlar vs gırıyor hemde sıradakı kısıde duaya ıhtıyacı olan bırı su sıralar bu dua bıtmeden onlardanda haber cıkarBenim listede kalan 2 arkadaşa ulaşamıcaz mı özge? Pericanda numarası yokmudur onların?
KIZLAR SIRADAKİ ARKADAŞIMIZIN ISMI SÜNDÜS
SÜNDÜS'ÜN NİYETINE NIYETLENMENIZ YETERLİ .ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN ....
1. perican55 -> 66O ADET
2. özgge81 - 925 ADET
3. yedinoktabes ->660 ADET
4. Kelebekcim - >660 ADET
5. İnzar ->660 ADET - OKUDU
6. nutellanutella ->MUAF
7. dior34 ->600 ADET OKUDU
8. DoLmA -> MUAF
9. tanemmmmm ->660 ADET
10. berirem -> 555 ADET OKUNDU
11. privet37 ->660 ADET
12. melekkegemen1 ->660 ADET
13. eymen4545 ->660 ADET
14. gupse3232 ->660 ADET
15. cameliee -> MUAF
16. poeticcry ->660 ADET
17. segazel ->660 ADET
18. pembemum ->660 ADET
19. Hilla1980 -> MUAF
20. umutsuzcuk -> MUAF
Canim tanemm ve melelegemen okudu Allah kabul etsin. Ozgecim ben sayilari mesajliyorum canim arkadaslaraBenim listede kalan 2 arkadaşa ulaşamıcaz mı özge? Pericanda numarası yokmudur onların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?