Aynen canım ya ihlasta karar kılıp 2-3 güne uzatacağız ya da diğer dualarla devam edeceğiz. Bugün kararını verip başlayalım derim taze taze ..inna fetahna çok seri ilerliyor fatihada sayı az düşer hz Yunus duasıda var demiştik bir ara oda seri ilerliyor hani onlarda 1 güne sığdırmak olası ancak ihlas kısada olsa öyle 1 güne sığmıyor ha boşta olan 1500 de suğdırır ama günlük koşturmacada zor ben duadan vazgecmeyelım günü uzatalım derim
Ama birde şöyle bir durum var hergun 200 e varan dua benı yorar zorakıye gırer diyen arkadaşlar varsa duayıda değiştirelim öteki türlüsü kişiyi sıkmaya bunaltmaya girer
Ozmn soylemi yapsak hepimize tek bir seferde okuyalim ihlasi... tek tek okumak yerine herkes kendi niyetine toplu sekilde okusak... cikmasin kimse cok guzel bi grup bu
Canım ben baştan belirteyim sonradan mızıkçılık olmasın kesinlikle 650 taneyi 1 günde bitiremem o halde ayrılmak zorundayım çünkü çok yoğunum hiçbir şeye yetişemiyorum bu ara2-3 gün olsa neyse de 1 gün beni aşar arkadaşlar
Aynen canım ya ihlasta karar kılıp 2-3 güne uzatacağız ya da diğer dualarla devam edeceğiz. Bugün kararını verip başlayalım derim taze taze ..
Sıra bana bir an önce gelsin, bekleyemem duaya çok ihtiyacım var, bir günde okuyalım diyenler çoğunluktaysa o zaman şimdilik duayı değiştirelim ..
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
Bu duaya başlayalım.. En sonunda kuran okuma bilenler kabul ederseler herkesin duasını Fetih Sûresi ile bitiririz, diğer arkadaş ile devam ederiz ..
En temizi 2-3 gün o zaman kuzumsüre bana çok kısa geldi ben 1 güne hayatta yetiştiremem beni de düşünün :)))
Evet çok güzel bir fikir benceOzmn soylemi yapsak hepimize tek bir seferde okuyalim ihlasi... tek tek okumak yerine herkes kendi niyetine toplu sekilde okusak... cikmasin kimse cok guzel bi grup bu
Tatlım tam ortada buluşamadık henüz ne yapalım bilemedimlisteyı yapında başlayalım bacılar....
Ben daha önce yazmistim ama yeni kisi eklemiyorsunuz galiba.yinede cıkan kisilerin yerine alinacaksa ben talibim..
Listede olmasam dahi dualarin bitirilmesine yardimci olabilirim
Ben karar veremedim :))
Fatiha, ihlas veya ayetel kürsi üçü arasında kararsız kaldım. Sizler karar verin ben düşünmeye devam edeyim :))
Canım yeni listede ben de varım inşallah. Ben de ayetel kürsiden yana kullandım oyumu. Ama dediğin gibi regli iken okuyamayacağız. Nasıl yapalım. Ben çoğunluğa uyacağım. Öpücükler...
ayetel kürsü okuyalım diorum...
o reglıyken okunuyormu ben netten net bir bilgiye ulaşamadım aslında benımde biraz aklımda o vardı hatta perıyede yazmıstım
ne dersenız ben varım....
Bende once ihlas dedim ama ayetrl kursi olarak degistirdim oyumu 1 gunde biter bile sayiyi boldugumuzde
İhlas ve Ayetel kursi arasida kaldim ben de. Çikan karara uyarim.
ben ihlasa oy kullandım ama ayetel kurside okurum oda olur :) bnm regl derdimde yok 7-24 hizmetinizde olurum ağrım sızım olmadıkça :) ben doğurmadan başlayalım artık listeye kızlar
tefriciye
Ben de burdayim oylamaya katıldım devam edicem
Evet çok güzel bir fikir bence
teşekkürler...Canım listeye seni de ekledim hayırlı olsun. Düzenli olarak geri dönüşlerini bekliyoruz ama tamam mı ?
Canım listeye dahilim diye bunu okuycam ama izninle okuduktan sonra ayrılıyorum ben bilginize..ARKADAŞLAR NE OLUR NE OLMAZ DİYE LİSTEYİ YAPTIM. BAŞLANGIÇ OLARAK 2 GÜN İLE BAŞLAYALIM EĞER YETİŞMİYORSA 3 GÜNE ÇIKARIRIZ. YİNE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ KUMBARA YAPABİLİRSEK. ADIM İLAYDA, NİYETİM İSE PAZAR GÜNÜ GİRECEĞİM SINAVDAN İYİ BİR PUAN ALABİLMEK. ALLAH KABUL ETSİN KOLAYLIK VERSİN
1. perican55 -> 565 okunacak
2. özgge81 -> 555 okunacak
3. yedinoktabes -> 555 okunacak
4. Kelebekcim - > 555 okunacak
5. İnzar -> 555 okunacak
6. nutellanutella -> 555 okunacak
7. dior34 -> 555 okunacak
8. Thalix -> 555 okunacak
9. DoLmA -> 555 okunacak
10. tanemmmmm -> 555 okunacak
11. berirem ->555 okunacak
12. privet37 -> MUAF
13. melekkegemen1 -> 555 okunacak
14. eymen4545 -> 555 okunacak
15. gupse3232 -> 555 okunacak
16. cameliee -> 555 okunacak
17. poeticcry -> MUAF
18. segazel -> 555 okunacak
19. pembemum -> MUAF
20. Hilla1980 -> 555 okunacak
21. umutsuzcuk -> 555 okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?