Ben beklerim canim yarinda olur benim icin zaten 2 kisi daha kaldiCanım ben bu aksam okurum diyodum ama cok hastayim biri benim yerime okuyabilir mı ? Yada yarın gündüz okusam olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beklerim canim yarinda olur benim icin zaten 2 kisi daha kaldiCanım ben bu aksam okurum diyodum ama cok hastayim biri benim yerime okuyabilir mı ? Yada yarın gündüz okusam olur mu ?
ben ihlasla ayetel kursi arasinda kaldim..
Ayetel kürsiyi seçtim ..
Pericim canım ben de tabiki uyarım çoğunluğun verdiği karara ama benim tercihim 4444 tefriciyeden yana
bu arada hayırlı uğurlu olsun topiğimiz
ben ihlasa oy kullandım ama ayetel kurside okurum oda olurbnm regl derdimde yok 7-24 hizmetinizde olurum ağrım sızım olmadıkçaben doğurmadan başlayalım artık listeye kızlar
cumaya kadar bekleyeceğiz değil mi? eğer cumay akadar dönüş olmazsa mevcutlarla başlayalım bence
34200+100=34300
Canm okudum bitti allah kabul etsin
Okundu cannimm Allah kabul etsin
Arkadaşlar okudum ben de Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
cnm ben yarın itibaryla okuyacağım ALLAH izin verirse,şu an okuyamıyorum,yarın bitirsem olur mu
okudum bende geç cevap verdim kusura bakma lütfen. internetle ilgiili bir problem yaşadım. giremedim .
okudum canım tazecik amin diyip hemen yazdım))
AMİİİİİİİİİİİİİİN
arkadaşlar ben yenı gördum okudum kusura bakmayım allahım dualarımızı kabul ve nakbul etsın amınnn
Yeni gordum listeyi... hemen okuyup diger arkadasa geccem... allah kabul etsin dilegi gerceklessin ins.
Tamamladım canım allah kabul etsinBen beklerim canim yarinda olur benim icin zaten 2 kisi daha kaldi
KIZLAR YENI LISTE ICIN PERICAN MUSAIT OLMADIGINDAN BEN HAZIRLIYCAM MUSAIT OLAN ARKADASLAR BASLARLAR O ARADA DIGER IKI ARKADASIMIZDA BITIRMIS OLUR
DOLMANIN NIYETINE OKUYORUZ.ALLAH KABUL ETSIN HEPIMIZIN DUALARINI ...
1. perican55 -> 17 ADET OKUNACAK
2. özgge81 ->17 ADET OKUNACAK
3. yedinoktabes ->17 ADET OKUNACAK
4. Kelebekcim - > MUAF
5. ysmn1096 -> MUAF
6. İnzar ->17 ADET OKUNACAK
7. nutellanutella -> MUAF
8. dior34 ->17 ADET OKUNACAK
9. Thalix ->17 ADET OKUNACAK
10. DoLmA ->26 ADET OKUNACAK
11. tanemmmmm ->17 ADET OKUNACAK
12. berirem ->17 ADET OKUNACAK
13. privet37 ->17 ADET OKUNACAK
14. melekkegemen1 ->17 ADET OKUNACAK
15. eymen4545 ->17 ADET OKUNACAK
16. gupse3232 ->17 ADET OKUNACAK
17. cameliee -> 15 adet OKUNDU
18. poeticcry ->17 ADET OKUNACAK
19. segazel ->17 ADET OKUNACAK
20. pembemum ->17 ADET OKUNACAK
21. Hilla1980 ->17 ADET OKUNACAK
CANIM NE DURUMDASIN ?Bende once ihlas dedim ama ayetrl kursi olarak degistirdim oyumu 1 gunde biter bile sayiyi boldugumuzde
Yorumlar çıkmıyorsa özelden mesaj atalım bari madem böyle bi durum varOkudum hatta dun yazdım cıkmamıs allah kabul etsın bı ark daha bole olmustu