Twain sit vis vobiscum Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #1 Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı?
Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı?
bebeklinick Belki biyerlerde🩷 Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #2 Twain .!.: Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı? Genişletmek için tıkla... NErden duydunuz?
Twain .!.: Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı? Genişletmek için tıkla... NErden duydunuz?
Twain sit vis vobiscum Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #3 Internette bir kaç sitede gördüm. Daha önceden de duymuştum. Aslında duymuş değil okumuş oluyorum:)
edibehatun Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #4 Twain .!.: Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı? Genişletmek için tıkla... Salavat-i iksir oku.Biraz uzun ama dilin alışır. Persembeyi cumaya bağlayan gecede 41 Kadir suresi oku.
Twain .!.: Merhaba arkadaşlar, Salavat-ı mecule nin çok etkili olduğunu duydum. Özellikle evlilik için çok ekili olduğu söyleniyor. Aranızda Salavat-ı meculeyi okuyup hacetine kavuşan var mı? Genişletmek için tıkla... Salavat-i iksir oku.Biraz uzun ama dilin alışır. Persembeyi cumaya bağlayan gecede 41 Kadir suresi oku.
Twain sit vis vobiscum Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #5 edibehatun .!.: Salavat-i iksir oku.Biraz uzun ama dilin alışır. Persembeyi cumaya bağlayan gecede 41 Kadir suresi oku. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Salavatı iksir ilk defa duydum. Bu söyledikleriniz evlilik için mi?
edibehatun .!.: Salavat-i iksir oku.Biraz uzun ama dilin alışır. Persembeyi cumaya bağlayan gecede 41 Kadir suresi oku. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Salavatı iksir ilk defa duydum. Bu söyledikleriniz evlilik için mi?
edibehatun Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #6 Twain .!.: Teşekkür ederim. Salavatı iksir ilk defa duydum. Bu söyledikleriniz evlilik için mi? Genişletmek için tıkla... Sadece evlilik için değil bir çok niyet için internetten araştırın özellikle salavat-ı iksiri.
Twain .!.: Teşekkür ederim. Salavatı iksir ilk defa duydum. Bu söyledikleriniz evlilik için mi? Genişletmek için tıkla... Sadece evlilik için değil bir çok niyet için internetten araştırın özellikle salavat-ı iksiri.
Twain sit vis vobiscum Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Twain #7 edibehatun .!.: Sadece evlilik için değil bir çok niyet için internetten araştırın özellikle salavat-ı iksiri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim tekrar:)
edibehatun .!.: Sadece evlilik için değil bir çok niyet için internetten araştırın özellikle salavat-ı iksiri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim tekrar:)