- 18 Ağustos 2019
- 35
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli1bayan
Ben dün basladim 500 tane okudum aranızda yapan varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmmm amin insAllahBen birkaç kere yaptım. Bazısı oldu, bazısı da olmadı. Öncelikle tabii ki, inanıyor olmanız ve can-ı gönülden istemeniz gerekiyor. Bir de hayatta kısmet diye de bir şey var. Kısmetten öteye yol yok demişler. Nasibinizde eğer istediğiniz şey yoksa, o sadece dua ile olmuyor. Ama dua okumak, insanı huzurlu kalan bir durum.
Yine de, inşallah dileğiniz olur sizin de![]()
Kabul oldumu pekiVar yaptim. Allah duanizi kabul etsin insAllah.
Kabul oldumu peki
Ben bugün dualiycam insAllah 4000 yaptım 444 yapicakmiyim.simdi sonra dua insAllah kabul olur yaBende basladim ama bir turlu sonunu getiremediğim duagecen gün yine yeltendim cok cabuk yoruluyorum o yüzden sayiyi tamamlayamadim
Ben çok istediğim için yorulmuyorum yorulsam bile sabrediyorum Allah sabredenlerle beraberBende basladim ama bir turlu sonunu getiremediğim duagecen gün yine yeltendim cok cabuk yoruluyorum o yüzden sayiyi tamamlayamadim
Aynen doğru kaç gün yada ay içinde kabul olduKabul oldu ama ben 4444 sayisina bagli kalmadim daha cok okudum. Bu bir salavat ve insan sevdigine sayi ile selam yollamaz diye dusunuyorum. Yeter ki inanarak yapin kabul olmayan dua yoktur.
Allah kabul etsin, bendr istiyorum ama cok uzun zor geldi banaBen
Ben çok istediğim için yorulmuyorum yorulsam bile sabrediyorum Allah sabredenlerle beraber
Amin insAllah canımAllah kabul etsin, bendr istiyorum ama cok uzun zor geldi banainsallah istediginize kavusursunuz
Aynen doğru kaç gün yada ay içinde kabul oldu
Tamam canım sağol.haklisiinCanim boyle dusunmek cok saglikli gelmiyor bana nacizane tavsiyem sen inanarak oku gerisini Allah'a birak. Dua ederkenki enerjin de cok onemlidir.
Benim duam 3 gunde kabul olmustur bir baskasinin 3 saatte ya da 3 haftada kabul olur. Bunu Allah bilir. Allah bir Besmele ile bile dualari kabul edendir. Kac gunde kabul olmustu hatirlamiyorum ama zaman zaman okurum bu salavati.
Bende yapmiştim tekrar yapmak istiyorumBen birkaç kere yaptım. Bazısı oldu, bazısı da olmadı. Öncelikle tabii ki, inanıyor olmanız ve can-ı gönülden istemeniz gerekiyor. Bir de hayatta kısmet diye de bir şey var. Kısmetten öteye yol yok demişler. Nasibinizde eğer istediğiniz şey yoksa, o sadece dua ile olmuyor. Ama dua okumak, insanı huzurlu kalan bir durum.
Yine de, inşallah dileğiniz olur sizin de![]()