Bi arkadaşım 100 ben de 50 tane aldım 530 olduALLAHUMME SALLİ SALÂTEN KÂMİLETEN VE SELLİM SELÂMEN TÂMMEN ALÂ-SEYYİDİNA MUHAMMEDİN ELLEZİ TENHALLÜ BİHİ’L ‘UKADU VE TENFERİCU BİHİ’L-KÜRABU VE TUKDÂ BİHİ’L-HAVÂİCU VE TÜNÂLÜ BİHİ’R-RAĞÂİBU VE HUSNU’L-HAVÂTİMİ VE YUSTESKA’L-ĞAMÂMU Bİ-VECHİHİ’L-KERÎMİ VE ‘ALÂ ÂLİHİ VE SAHBİHİ FÎ-KÜLLİ LEMHATİN VE NEFESİN Bİ-‘ADEDİ KÜLLİ MA’LÛMİN LEK.”
Müslümanı Müslümana ettiği dua kabul olurmuş sizden okumanızu istıyorum 5 10 ne kadar olursa ekleme yapabilirseniz Allah razı olsun
Allah razı olsun kardeşim ne dileğinz varsa kabul olsn inşBi arkadaşım 100 ben de 50 tane aldım 530 oldu
Allah razı olsun gonülden ettğinz dualar kabul olsn5 tane okudum 380 oldu
Allah razı olsun5 tane okudum 380 oldu
Allah razı olsun Rabbim ne diye elinizi açtysanz kabul olsn özelden duanız var sa sizi de katablrm250 tane alıyorum. Yarın akşama kadar okurum. Allah kabul etsin inşallah. 1250 oldu
Amin Allah senden de razı olsun. Etmissin zaten duanı kuzum buda yeter bana :)Allah razı olsun Rabbim ne diye elinizi açtysanz kabul olsn özelden duanız var sa sizi de katablrm
Allah razı olsun 460 da ben okudm 1710 oldu Allah bana yeter,O ndan başka ilah yoktur.ben ona tevekkül ettim.O büyük arşın rabbidir.diyen peygmberimiz hz.muhammed (sav)in duasıyla bende senden diliyorum.amin7 tane okudum şimdilik :) ara sıra uğrar yardımcı olurum kardeşim ALLAH kabul etsin dualarını inşaallah
21 tane daha aldım canımAllah razı olsun 460 da ben okudm 1710 oldu Allah bana yeter,O ndan başka ilah yoktur.ben ona tevekkül ettim.O büyük arşın rabbidir.diyen peygmberimiz hz.muhammed (sav)in duasıyla bende senden diliyorum.amin
Allah razı olsun kardeşim ne dileğinz varsa kabul olsn inş21 tane daha aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?