• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Salatalık suyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

agate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
111
5
96
İstanbul
Selam kızlar 1 haftadır sabahları ve akşamları salatalığın suyunu içiyorum yüzüm tertemiz oldu tahmin edemezsizn önceleri elimi yüzüme götrüdüğüm zaman pürüzlü ve lekelii gibi duruyordu.Ama şimdi yüzüm kaymak gibi acayip bir parlaklık geldi pürüzden lekeli görünümden eser kalmadı keşke aradaki farkı görebilseydiniz mutlaka deneyin ben kilo için içmeye başlamaştım iyi kide yapmaya başlamışım salatılık suyunu katı meyve sıkıcağından elde ediyorum hazır filan değil :dance:

salatalık zaten cok faydalı.. yüze sürmektense besin olarak alımı daha cok fayda edecektir.. sindirim sistemi ii calıstıgında vücut etkisini olumlu olarak hemen gösteriyo.. bende kefir içiyorum bu ara bakalım ne olacak..

canım sabah,akşam herhangi bi zaman mı içtin,yoksa aç karnına falan mı

genelde aç karınla içiyorum sabahları bazen akşamlarıda içiyorum yemek niyetine canım

salatalığı yiyorum severm ama öyle bi faydasını görmedim..suyu nasl fayda ediyor?içmek yerine yüzümüze sürsek daha iyi olmaz mı

merhaba
buradaki bilgiler çok iyi ama hangisi kime iyi gelir bilinmez
birine iyi gelen sana iyi gelmez
öyle bir durum da var yani

kime iyi gelip gelemeyeceğini biz nereden bilebiliriz ki..sadece insanlar bilgilerini paylaşıyor ve birilerine yardımcı olmaya çalışıyor artık deneyip denenemek sana kalmış..zorla birşey yaptıran yok yani burada....

Eveeet yiyeceklerimin içine bide salatalık suyu eklendi :roflol:
Kaç gündür bol bol su içiyorum, havuç yiyorum, bol meyve sebze tüketmeye çalışıyorum :1rolleyes: Neyin iyi geldiğini duyarsam hemen mideme indiriyorum valla sırnaşık şey
Ama bunun suyunu sıkamıcam doğrudan yicem sabah akşam sırnaşık şey

zaten zayıfım ya güzelleşim derken iicene zayıflarsam. çok zor kilo alıp hemen verebilen bi yapım var:(

ben suyunu içememe mıdemı bulandırıyor ama haftada en az beş kılo salatalı tuetılır bizim evde yanı çok yıyorum

Back