- 5 Şubat 2012
- 3.982
- 2.605
- 373
- Konu Sahibi Sardunya21
70 tane daha okudum okudukça yazarım inşallah Rabbim şafi ismiyle şifalar versin mucizeler yaratsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Persembe gunu ogrendik. Ona da takilmiyrm ama beyinde genisleme var dedi. Bu cok ciddi riskmis. Ilk bebegim olacak. Korkuyrm. Gecen sene de kizimi kaybettimRabbim her şeyin en iyisini bilendir. Bol bol dua edelim Rabbimize sığınalım. Evlat büyük bir imtihan. Bişey soracağım . 20. Haftada mi söylendi bu ense kalınlığı
Acikcasi daha bu aksam basladm tefriciyeye. Saat gec oldu diye kimseye de yazamiyrm. Suan icin sizin okudugunuz kadari var. Gece de uyumayip ben de okuyacagim okuyabildigim kadariyla Allahin izniyleS Sardunya21 Canım bize ne kdr kaldıysa bildirirmisin sayı ona gore destek atalım
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bişey yoktur Sağ salim kavusursunuz başınız sagolsun Mevlam cennet bahcelerinde aile olmayı nasıp etsin sizlere. Bende bir melek annesiyim. Rabbim sabırlar versinEvet. Persembe gunu ogrendik. Ona da takilmiyrm ama beyinde genisleme var dedi. Bu cok ciddi riskmis. Ilk bebegim olacak. Korkuyrm. Gecen sene de kizimi kaybettim
Cnm fırsat buldukça necm suresı 58.ayet oku olurmu.. Bak bızler buradan cok dagıttık okuduk fılan necm suresının 58. Ayetinin cok faydalarını gorenler olmus mutlaka bak olurmuEvet. Persembe gunu ogrendik. Ona da takilmiyrm ama beyinde genisleme var dedi. Bu cok ciddi riskmis. Ilk bebegim olacak. Korkuyrm. Gecen sene de kizimi kaybettim
Sağol nameste'Mm ınsallah şifa olur bebeğe50 okudum şimdilik okudukça yazarım.