Saç Bakım Ürünleri Salarmn ular ok kuru .ne tavsiye edersiniz?

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
127
648
Diğer
saçlarım uzun sayılır ama uçları çok kuru:1no2: ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
hangi bakım ürünlerini kullanıyorsunuz ya da evde neler yapıyorsunuz...
yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürlera.s.

cnm arkadasım..ben glıss ın sarı turuncu arası bı sampuanı war onu kullanmaya basladım yaklasık ıkı hafta oldu..ve onun bırde onarıcı serumunu aldım.muthıs memnunum..fıyatıda cok uygun ıkısı yaklasık.13 lıra falan tutuyor.tavsıye ederm.saclarıma cok ıyı geldı.

tavsiyen için çok teşekküler.

kızlarrrrrrrrrr
diğer tavsiyelerinizi bekliyorum

john frieda mor serum. banyodan sonra uçlara sürülüyor. hem taramada kolaylık hem de yumuşaklık sağlıyor. 2008 yılının da en iyi saç ürünü seçilmişti sanırım.

ben saçıma uzaması için yılan yağı sürdüm dökülmeyide nerdeyse tamamen kesti çok memnun kaldım. arada bir zeytinyağı yada başka yağlarda sürüyorum:) yıllardır avonun planet spa serisinin saç bakım maskesini kullanıyorum yumsaçık yapıyor.birde yine avonun kırık uç onarıcı serumunu bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım oda çok güzel saçlarım epey uzunn kolayca tarıyorum ucuzda.

bnm de saçlarım fönden boyadan dolayıuçları çok kötü durumdaydı,bir arkadaşın tavsiyesi üzerine duştan çıktıktan sonra saç uçlarına birkaç damla gliserin sürdüm,ıslakken uygulanınca nemi saçın içinde hapsediyormuş,bana baya ii geldi,sizde bir deneyin isteseniz:enbuyukkk:

deneyeceğim teşekkür ederim.
sonra durulamamız gerekiyor mu?????

deneyeceğim teşekkür ederim.
sonra durulamamız gerekiyor mu?????

hayır durulamaya gerek yok,duştan çıktıktan sonra saçlar nemliyken birkaç damla uçlarına sürüp öyle kalacak,yağlanma filan olmuyor zaten,umarım işine yarar,:enbuyukkk:

bende lorealın mor yagını kullanıyorum kuaforlerde ozel satılıyo baska yerlerde satılmıyor sac yıkmadan sonra nemlıyken suruyorsun yok bole bı parlaklık canlılık tasvsıye ederım

bende lorealın mor yagını kullanıyorum kuaforlerde ozel satılıyo baska yerlerde satılmıyor sac yıkmadan sonra nemlıyken suruyorsun yok bole bı parlaklık canlılık tasvsıye ederım

fiyatı ne kadar mor yağın?
pahalı mı?
sağol
netten araştırdım ama bulamadım.
başka bir adı var sanırım .tam adını yazarmışın .tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
fiyatı ne kadar mor yağın?
pahalı mı?
sağol
netten araştırdım ama bulamadım.
başka bir adı var sanırım .tam adını yazarmışın .tekrar teşekkürler

slm mor yagın uzerınde yazan yazıyı hatrlamaya calsııyorum loreal profısyonelmı ne yazıyodu okadakarı aklım bu yagı saadece kuaforlerden alırsın oda lorealle anlasmalı olan kuaforler stıyor fıyatıta 40tl 50 tl arası bıseydı

canım tavsiyen üzerine bugün gidip eczaneden gliserin aldım, fakat badem yağını da çok tavsiye ediyorlar o da var, acaba ikisini karıştırıp sürsem olur mu? bir de ne sıklıkta uygulamak gerekir bunu?

mrb canım sen bilirsin ben her duştan sonra kullanıyorum gliserini,badem yağı bana biraz kötü kokulu geldiği için kullanmıyorum,sen dene istersenyerimseniben

arkadaşlar saçlarım kıvırcık ve de uçları inanılmaz kurudur.Banyodan sonra 1 dk. içinde saç uçlarım kurur.
o yüzden bende ıslakken badem yağı sürüyorum uçlara inanmazsınız nasıl emiyor o yağ yok oluyor saçımda
saçlarımın ucunu en çok briyantin yumuşatıyor nemliyken sürüp örüyorum hiç elektriklenmiyorum. Tavsiye edebilirim

Canım schwarzkopf un glissini öneririm. Beyaz veya pembe renkli olanları uygun olur kuru saçlara. Arkadaşımın da saçları kuruydu glissi önermiştim onada. Şampuan + sıvı saç kremini kullanıyor. Ben de kırılma karşıtı olanını kullanıyorum. Memnunuz :)

Ben argan yağını öneririrm ama %100 doğal olmasına dikkat etmen lazım,hem diplere hem uçlarına kullanabiliyorsun,banyodan sonra nemli saça uygulayıp öylece kalabilir,yağlı bir görünüm de bırakmıyor ayrıca çok da hoş kokuyor ben watson'dan aldım gayet de uygun bir fiyata,tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…