Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm arkadasım..ben glıss ın sarı turuncu arası bı sampuanı war onu kullanmaya basladım yaklasık ıkı hafta oldu..ve onun bırde onarıcı serumunu aldım.muthıs memnunum..fıyatıda cok uygun ıkısı yaklasık.13 lıra falan tutuyor.tavsıye ederm.saclarıma cok ıyı geldı.
saçlarım uzun sayılır ama uçları çok kuru:1no2: ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
hangi bakım ürünlerini kullanıyorsunuz ya da evde neler yapıyorsunuz...
yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürlera.s.
bnm de saçlarım fönden boyadan dolayıuçları çok kötü durumdaydı,bir arkadaşın tavsiyesi üzerine duştan çıktıktan sonra saç uçlarına birkaç damla gliserin sürdüm,ıslakken uygulanınca nemi saçın içinde hapsediyormuş,bana baya ii geldi,sizde bir deneyin isteseniz:enbuyukkk:
deneyeceğim teşekkür ederim.
sonra durulamamız gerekiyor mu?????
bende lorealın mor yagını kullanıyorum kuaforlerde ozel satılıyo baska yerlerde satılmıyor sac yıkmadan sonra nemlıyken suruyorsun yok bole bı parlaklık canlılık tasvsıye ederım
fiyatı ne kadar mor yağın?
pahalı mı?
sağol
netten araştırdım ama bulamadım.
başka bir adı var sanırım .tam adını yazarmışın .tekrar teşekkürler
bnm de saçlarım fönden boyadan dolayıuçları çok kötü durumdaydı,bir arkadaşın tavsiyesi üzerine duştan çıktıktan sonra saç uçlarına birkaç damla gliserin sürdüm,ıslakken uygulanınca nemi saçın içinde hapsediyormuş,bana baya ii geldi,sizde bir deneyin isteseniz:enbuyukkk: