Saç Bakım Ürünleri Salarm yand bi zm bilen varm?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
arkadaslar saclarım yandı.yuksek ısıdan.pütür pütür çok sert ve kabarık.
kestiremem,kestirirsem baya gider çnkü katlarım var cok cirkin olur.
bunu gecirici bi çözum blenıınız varmı?

canım çok az 1 2 cm kestirirsin sonra sürekli sacına krem kullanmalısın shcwarzkoph un glissi öneririm sana kuruyken de sacını yumuşlak yapıyor

arkadaslar saclarım yandı.yuksek ısıdan.pütür pütür çok sert ve kabarık.
kestiremem,kestirirsem baya gider çnkü katlarım var cok cirkin olur.
bunu gecirici bi çözum blenıınız varmı?

ne arada becerdin hayatım ya, sen daha yeni kestirmedin mi saçını? e turplu su da yapıosun??? yazık olmuş ama kökü sende cnm, uzadıkça azar azar kestirirsin. Ben de Gliss in argan-shea yağlı maskesini ve spreyini tavsiye ederim. Normalde silikonlu diye önermezdim ama acı patlıcanı kırağı çalmaz artık. Onarmasa da daha kötü olmasını engeller hiç diilse. şampuanını da kullanabilirsin o serinin.
Doğal yöntem olarak da sıcak zeytin yağı terapisi iyi gelir, elini sokabileceğin sıcaklığa kadar ısıt, kaynar su dolu bi kabın içine yarım çay bardağı zeytin yağı koy, yani çay bardağının içinde olacak zeytin yağı, benmari usulü. ideal ısıya gelene kadar bekle. haftada1-2 uygula.

geçmiş olsun, ne diyelim takma kafana çok:teselli:

smdi dove un kopark dokulme sampuanı ıle ykadm ve onarıcı terapi serumlu kremini sürdm ve cıknca argan shea kremını surdm taradm pütür pütür deil ama gene sert

ne arada becerdin hayatım ya, sen daha yeni kestirmedin mi saçını? e turplu su da yapıosun??? yazık olmuş ama kökü sende cnm, uzadıkça azar azar kestirirsin. Ben de Gliss in argan-shea yağlı maskesini ve spreyini tavsiye ederim. Normalde silikonlu diye önermezdim ama acı patlıcanı kırağı çalmaz artık. Onarmasa da daha kötü olmasını engeller hiç diilse. şampuanını da kullanabilirsin o serinin.
Doğal yöntem olarak da sıcak zeytin yağı terapisi iyi gelir, elini sokabileceğin sıcaklığa kadar ısıt, kaynar su dolu bi kabın içine yarım çay bardağı zeytin yağı koy, yani çay bardağının içinde olacak zeytin yağı, benmari usulü. ideal ısıya gelene kadar bekle. haftada1-2 uygula.

geçmiş olsun, ne diyelim takma kafana çok:teselli:

canm evet yenı kestrdm hatt a 2 hafta once bidaha kesdrdm ama öle oldu işte yuksek ısı fonden ..fon yaptm kabardı bnde ıslak ıslak utu yaptm

dun doveun koparak dokulmelre karsı sampuanı ve onarıcı terapi kremi ile yıkadm sonrada glissin argan ve shea yaglı şeyini surdm...şmdi uyandm baktm ortalarda pek bi sertlik yok en kısa olan katlarımın uclarında var.bende avonun badem ve avokadolu balsamını surdum yumusadı suan :)

birde bu yanıklar saglıklı olan saclarımı etkıler mı?

canım myağ bakımı gercekten cok iyi geliyor ben iki aydır yapıyordum hiçbir işe yaramıyor sanıyrdum ama dipten sacların fışkırdıgını görünce kaldığım yerden devam edeceğim sen şimdilik o saclarını kesitr en fazla 6 ay sonra istediğin uzunluğa gelir tatlım

tatlım otacının bakım yagları var sac tipine göre uygun olanı al her hafta temiz sacına yedir streçle sar yarım saaat sonra yıka tamam anma o saclarını kestir canım inan çok kısa diye önceleri üzülrsün ama 6 ay sonra yerine bakınca cok uzadığını fark edince sevinirsin tamam

tatlım otacının bakım yagları var sac tipine göre uygun olanı al her hafta temiz sacına yedir streçle sar yarım saaat sonra yıka tamam anma o saclarını kestir canım inan çok kısa diye önceleri üzülrsün ama 6 ay sonra yerine bakınca cok uzadığını fark edince sevinirsin tamam

canm kuaforden gelıyorum kesmedi hiç bişe yok ded i :KK70:
ya bak smdi saclarımda 3 kat var enaltta yanı uclarda bişe yk ortadada yok sadce kabarıyo boyadan dolayı.en ustte oda kulagımın ustunde işte o bölümün sağ ve sol tarafının uclarında 1 bucuk 2 c m kadar pütürlük vardı.2 gundur bakım yapıorm işte. bugn de elseve in kırıkları dolduran onarıcı sampuanı ile ykadm saclarımı snra balsam surdm baya yumusadı kuafor kesmem bosu bosuna dedi ama fon boya yasak ddi :KK70:

canm kuaforden gelıyorum kesmedi hiç bişe yok ded i :KK70:
ya bak smdi saclarımda 3 kat var enaltta yanı uclarda bişe yk ortadada yok sadce kabarıyo boyadan dolayı.en ustte oda kulagımın ustunde işte o bölümün sağ ve sol tarafının uclarında 1 bucuk 2 c m kadar pütürlük vardı.2 gundur bakım yapıorm işte. bugn de elseve in kırıkları dolduran onarıcı sampuanı ile ykadm saclarımı snra balsam surdm baya yumusadı kuafor kesmem bosu bosuna dedi ama fon boya yasak ddi :KK70:

canım çok sevindimm ama bakımı ihmal etme

arkadaslar saclarim yandi acma boyama yaptirdim ama simdi berbat durumda neresnden tutasam elmde kaliyor kestiremem cunku iki ay snra ablamin dugunu var nasil eski haline getirebilirim ne olur yardimci olun cok zor durumdayım:KK43:(((

X