• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salarm kabark olsun diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben dün kuaföre gittim özellikle krepe yaptırmak için,evet o tarağın bi özelliği varmış ve didikledikten:)) sonra sprey sıkmak şart yoksa saç hemen eski durumuna geçiyo,fakaaaat saç çok dolaşıyo bunu bi kere daha farkettim çünkü daha öncede yaptırıyordum,bugün bile pek bozulmadı krepem:))

Ya ben hiç yapmadım bu krepeden..benim saçlarım da ince telli bi deneyeyim ben de sağolun kızlar

Saçlarımız güzel olsun diye, yıprata yıprata bir hal oluyoruz valla...tatlicadiarzu
Bende ince telli saçlara sahibim biraz daha gür görünmesi için saçıma su dalgası yaptırdım, şimdi kabarık kabarık dolaşıyorum etrafta.
İyice uzadı saçlarım, kestirsem bu sefer daha fena kabaracak.

Su dalgası yaptırmadan önce saçlarımı kabartmak için; dolgunlaştırıcı şampuan kullanırdım. Krepe atmazdım ince telli diye ama saçlarımı kuruturken başımı eğip aşağıya doğru fön fırçası ile kuruturdum, kuruturken saçıma köpük yada yumuşak sprey sıkardım biraz dursun diye. Ve saçlarıma kat attırmıştım daha gür görünsün diye.
Ama ince telli saçlar genelde çabuk yağlanıyor, 1-2 gün ancak sürüyor kabarıklığı.

Şimdi saçlarım su dalgası yapında ilaçtan etkilendi 3-4 gün sonra yağlanma başlıyor, bu ilaçlar yıpratıp kurutuyor çünkü. Gerçi dalga falanda kalmadı pek, etkisini yitirdi.:1shok: Ama kabarık duruyor bu da bana yetiyor. Bazen sıkılıp düz fön bile çekiyorum.
Vay başıma gelenler
:roflol::roflol:

Kızlar su dalgası yaptırdım demiştim daha kabarık durması için.
Bu bölümde böyle bir konu açıp nasıl olduğunu merak etmiş, yaptırmak isteyen arkadaşlarımız.,
Bende onlar için saçınım halini ekledim. Sizde kabarması için su dalgası düşünürseniz.
Buraya tıklayın derim. En azından bir fikir edinmiş olursunuz

Back