I
izmirliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi izmirliii
Kızlar ya saçlarım çok ince telli ve düz bu nedenle hiç kabarmıyo.ne yapmam gerekiyo önerileriniz neler acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blendax bu konuda en etkili şampuan bence.
Denedin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
aynı saç tipine bende sahibimm..
bende kabarık saçlara bayılıyorum.. bi kere daha gür duruyor benim yaptıklarımı anlatayım belki işine yarar. saçının boyunu tam bilmiyorum ama mutlaka 1-2 kat attır saçlarına ince telli saçları kat daha havalı ve dolgun gösteriyor..
ve crep att bu çok güzel kabarmasını sağlıyor ben sürekli crep atıyorum saçlarıma ve çok memnunumm:1closedeyes:
cnm crep nasıl atılıyo?çok cahil gördüm kendimi
kesin biliyorumdur da isim olarak anlayamadım sanki.
yok cnmm estağfurullah düne kadar bende bilmiyodum yerimseniben sık dişli bi tarak oluyo genelde kuaförlerde saç keserken kullanılıyo ince bi ucu var kozmetikçilerde oluyoo saçını bi tutam ayırıyosunn yukardan aşağı fırçalıyosun sonra üstlerini düzeltiyosun bunu saçının üst kısımlarında yaparsan daha kabarık oluyo saçlar kuaförlerdende yardım alabilirsiin:1closedeyes:
evet kozmetkçilerde sıkça rastlayabilirsin yada kuaför malzemeleri satan yerlerde de çokk oluyor..fiyatı en fazla 2 YTL'dir yanii ben kullanıyorum çokta memnunummyerimseniben
Krepe nasıl yapılır?
Krepe, genellikle tepe kısmını kabartmak, böylece saça hacim arttırmak için yapılan bir uygulamanın adı. Bunu yapmak hiç de zor değil. Aşama aşama yapabilirsiniz.
* Kabartmak istediğiniz bölgeyi tutumlara ayırın.
* Her saç tutamını, uçtan dibe doğru ince telli bir tarakla hafifçe tarayın.
* Krepe işlemi sonunda saç tutamı karmakarışık görünecek. Buna aldırmayın, aynı tutamı normal yönden üsten hafifçe tarayarak yatırın.
* Diğer tutamları da aynı şekilde krepe yapın.
* Krepe işlemi bittikten sonra saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. İster topuz yapın isterseniz bir şık bir tokayla gevşekçe yarım at kuyruğu. Çok yakışacak.