• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salarm kabark olsun diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
I

izmirliii

Ziyaretçi
Kızlar ya saçlarım çok ince telli ve düz bu nedenle hiç kabarmıyo.ne yapmam gerekiyo önerileriniz neler acaba??

Blendax bu konuda en etkili şampuan bence.
Denedin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.

Blendax bu konuda en etkili şampuan bence.
Denedin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.

cnm hangi çeşidi blendax'ın?ince telli saçlar için olanını denedim evet diğer şampuanlara göre daha iyi.bi de ısırgan otlu falan var blendax'ın onlar nasıl biliyo musun?

aynı saç tipine bende sahibimm..
bende kabarık saçlara bayılıyorum.. bi kere daha gür duruyor benim yaptıklarımı anlatayım belki işine yarar. saçının boyunu tam bilmiyorum ama mutlaka 1-2 kat attır saçlarına ince telli saçları kat daha havalı ve dolgun gösteriyor..
ve crep att bu çok güzel kabarmasını sağlıyor ben sürekli crep atıyorum saçlarıma ve çok memnunumm:1closedeyes:

aynı saç tipine bende sahibimm..
bende kabarık saçlara bayılıyorum.. bi kere daha gür duruyor benim yaptıklarımı anlatayım belki işine yarar. saçının boyunu tam bilmiyorum ama mutlaka 1-2 kat attır saçlarına ince telli saçları kat daha havalı ve dolgun gösteriyor..
ve crep att bu çok güzel kabarmasını sağlıyor ben sürekli crep atıyorum saçlarıma ve çok memnunumm:1closedeyes:

cnm crep nasıl atılıyo?çok cahil gördüm kendimi :utangac:
kesin biliyorumdur da isim olarak anlayamadım sanki.

cnm crep nasıl atılıyo?çok cahil gördüm kendimi :utangac:
kesin biliyorumdur da isim olarak anlayamadım sanki.

yok cnmm estağfurullah düne kadar bende bilmiyodum yerimseniben sık dişli bi tarak oluyo genelde kuaförlerde saç keserken kullanılıyo ince bi ucu var kozmetikçilerde oluyoo saçını bi tutam ayırıyosunn yukardan aşağı fırçalıyosun sonra üstlerini düzeltiyosun bunu saçının üst kısımlarında yaparsan daha kabarık oluyo saçlar kuaförlerdende yardım alabilirsiin:1closedeyes:

yok cnmm estağfurullah düne kadar bende bilmiyodum yerimseniben sık dişli bi tarak oluyo genelde kuaförlerde saç keserken kullanılıyo ince bi ucu var kozmetikçilerde oluyoo saçını bi tutam ayırıyosunn yukardan aşağı fırçalıyosun sonra üstlerini düzeltiyosun bunu saçının üst kısımlarında yaparsan daha kabarık oluyo saçlar kuaförlerdende yardım alabilirsiin:1closedeyes:

cnm bu tarak kozmetikçilerde mi satılıyo.bu arada anladım dediğin tarağı kuaförler çok kullanıyo evet.biz ona tüftme tarağı da diyorumyerimseniben

kardeşim de çok merak ediyo yaaa bu komunun açılması iyi oldu

evet kozmetkçilerde sıkça rastlayabilirsin yada kuaför malzemeleri satan yerlerde de çokk oluyor..fiyatı en fazla 2 YTL'dir yanii ben kullanıyorum çokta memnunummyerimseniben

Kızlar bu crep konusu burda açılmasaydı ben nerdeyse konu açacaktım çünkü bende crep kunusunda cahil gördüm kendimi:utangac:bu crep denilen şey için illaki o taraktanmı kullanmak gerekiyo yani özelliği olan bi tarakmı diyosunuz:uhm::uhm:hani şu erkeklerin kullandığı sık dişli erkek taraklarındanmı,onamı benziyo??hadi diyelimki crep tarağı bulamadım bu taraklada olurmu yani??ne diyosunuz bu konuda?kullanan arkadaşlar aydınlatırsa çok seviniriz,kuaförde yaptırıyorum ama hiç dikkat etmemiştim doğrusu

Ha bu arada benimde saçlarım ince telli,benimde size tavsiyem şu olacak,mutlaka şampuan tercihiniz ince telli saçlar için olanından ya da dolgunlaştırıcı olanından olsun çünkü biraz olsun faydası oluyo ve saçları çabuk yağlandırmıyo,biliyosunuzki ince telli saçlar çabuk yağlanır...

bnm saclarımda cok düz kabarık gorunmelerini istiyorum hacimli görünmeleri için krepe yapmak gerekiyor,ben yapıyorum ama dahasnra iniyorlar maalesef bunun bir metodu vardır mutlaka ama nasıl:):sm_confused:

Krepe nasıl yapılır?

Krepe, genellikle tepe kısmını kabartmak, böylece saça hacim arttırmak için yapılan bir uygulamanın adı. Bunu yapmak hiç de zor değil. Aşama aşama yapabilirsiniz.

* Kabartmak istediğiniz bölgeyi tutumlara ayırın.

* Her saç tutamını, uçtan dibe doğru ince telli bir tarakla hafifçe tarayın.

* Krepe işlemi sonunda saç tutamı karmakarışık görünecek. Buna aldırmayın, aynı tutamı normal yönden üsten hafifçe tarayarak yatırın.

* Diğer tutamları da aynı şekilde krepe yapın.

* Krepe işlemi bittikten sonra saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. İster topuz yapın isterseniz bir şık bir tokayla gevşekçe yarım at kuyruğu. Çok yakışacak.

evet kozmetkçilerde sıkça rastlayabilirsin yada kuaför malzemeleri satan yerlerde de çokk oluyor..fiyatı en fazla 2 YTL'dir yanii ben kullanıyorum çokta memnunummyerimseniben

teşekkürler cnm ben de aldım bugün kulanırım artıka.s.

İyide arkadaşlar crep yaptıktan sonra saçlarınıxı sonra düğüm düğüm olup dolaşmıyor mu?

bende düz ve ince hatta yağlı saçlara sahibim.
Kabartmak için nemliyken hafif jöle sürüp fön makinesinin büyük aparatını kullan yada normal aparatta olur.avuçlarına topla saçını kurut kabarıyo
hatta kesndinden hafif dalgalı görünüo

Krepe nasıl yapılır?

Krepe, genellikle tepe kısmını kabartmak, böylece saça hacim arttırmak için yapılan bir uygulamanın adı. Bunu yapmak hiç de zor değil. Aşama aşama yapabilirsiniz.

* Kabartmak istediğiniz bölgeyi tutumlara ayırın.

* Her saç tutamını, uçtan dibe doğru ince telli bir tarakla hafifçe tarayın.

* Krepe işlemi sonunda saç tutamı karmakarışık görünecek. Buna aldırmayın, aynı tutamı normal yönden üsten hafifçe tarayarak yatırın.

* Diğer tutamları da aynı şekilde krepe yapın.

* Krepe işlemi bittikten sonra saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. İster topuz yapın isterseniz bir şık bir tokayla gevşekçe yarım at kuyruğu. Çok yakışacak.

Fakat bu islem coook ince telli saclarda fazla tutmuyor.. Yani en azindan ben de tutmuyor,bi süre sonra bozuluyor :bbo:
Bunu ancak sac sprayiyle desteklerseniz iyi tutar.
Yani dibe dogru taradiginiz her tutam saca spray gezdirin ve bir sonraki tutama gecin..
En sonunda tepede karisik görünen saclari tarakla düzeltin ve özellikle oraya sprayi doldurun ki bozulmasin :icecream:

ya arkadaşlar ben düs saçı çok sewen kıwırcık saçlı bi zawallıyım:(saçlarımı düsleştirdiimde saçlarım çok as görünüo bende basen krep yapıorum ama 5 dk. sora inio saçlar saç spreyi kullanmak gherektiine inanıorum aranısda kullanan bana markasını yasar msns?çok etkili bişise ama..

saçlarını kabartman için blendax dolgunlaştırıcı,flexi-volüme formüllü şampuan öneririm ben kısa bir süredir kullammama rağmen çok memnunum saçlarım çok sağlıklı,dolgun ve parlak görünüyor ayrıca flexi-volüme formüllüsünden kullan çünkü bu formül yağlanmayıda geciktiriyor...

Back