Şampuan ve Saç Kremleri Salar krk ypranm arkadalar buraya...!

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
arkadaşlar uzun zaman saçlarımı düzleştirdim:kedi: aslında saçım düz ama ben mükemmel olsun isteğimden bu yönteme başvurdum 2 günde bir düzleştiriodum kaydirigubbakcemile2 sonuç şu düzleştirmeden önceki milletin hayran olduğu saçlarım kırık dolu yıprandı:1no2: ben şu an elidor un güçlü ve parlak serisini kullanıyorum ama yeterli olmadı -tatlicadiarzu- önerilerinizi ve yardımalrınızı bekliyorum :1closedeyes:

valla aynı sorun bende de var düzleştirici ve boya sayesinde saçlarım kırıldı uçları yandı,aldırdım bende.ama hala dökülüyor ve cansız. Yapılacak en iyi şey sürekli nemlendirip beslemek. Bu da bitkisel yağlarla daha iyi olur diye düşünüyorum.Süt badem yağı zeytin yağı yumurta karışımının iyi geldiğini duydum.denemekten zarar gelmez dimi)

aynen katılıyorum canım
ben de okul döneminde her gün düzleştirici kullanan biriyim. saçlarım düz aslında ama mükemmel olmasını istediğim için yapıyorum. çok kırık vardı, kestirmek de istemiyorum uzun saçı seviyorum. yaz geldi düzleştiricimi anneme verdim odasına sakladı düzleştirmiyorum kesinlikle. zaten 3-5 günde saç düzleştiriciden kurtulduğu için sevindi resmen, kendine gelmeye başladı. yağ karışımlarıyla nemlendiriyorum bakım yapıyorum. saç kurutma makinesi bile değdirmiyorum saçıma. güneşte ya da havluyla kurutuyorum. badem yağı falan yoksa sadece zeytinyağı ile de bakım yapabilirsiniz diplerine ve uçlarına. ayrıca marketlerde satılan kozmetik şampuanlardan kullanmıyorum. eczaneden bioxcin alıyorum kuru saçlar için onu kullanıyorum. düzleştirici yapmaktan saçımın rengi solmuştu resmen doğal olmasına rağmen, keçe gibi oluyordu banyodan çıktıktan sonra. şimdi parlamaya başladı ve yumuşadı. zemuszemusopuyorumnanaktana.s.

ayy ne güsel opuyorumnanaktan bende zeytinyağı süreyim uçlarına kırıklar azalır belki kaydirigubbakcemile5

slm kizlar ben kücükken badem yagi kullanirdim canlandirir ve papatya kaynatip suyunu sicak sicak sacinizi yikayin billdigimiz papatya iyi gelir ben balyaj yaptirdim sacim cok koyu ve rengi acilmadi buyüzden yiprandi kalcalarima deyen scimi kestim simdi sadece dogal yag ve papatya suyuyla besliyorum önemli olan saciniza uygun olan sampuani bulmak bence recois cok süüüüppppppeeeeeer

aynen bende düzleştiriciden ve boyadan yıprattım saçlarımı
iki seneye yakın elimi sürmüyorum düzleştiriciye çok acil olmadıkça
mecitefendi saç bakım yağını kullan derim ben çok güzel yumuşacık yapıyo
forumda saç bakımında kullanılan ürünlerde var konusu

ay anlar aynı sorun bendede var ya sıyahdan sarıya actırdım bayagı yandı sacalrım ekstırdım ettım ama yınede kırıklar var cansız sacalrım ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olmayak ısteyenelrın fikirlerını beklıyorumm :)

Schwarzkopf tan GLİSS kullandım ve saçlarımdaki kırıklar yok denecek kadar azaldı :) benim saçlarım çok uzun olduğu için kolay kırılan uzun saçlar için olan serisini kullanıyorum :) yani sarı renkli seriyi.. şampuanı kullanıyorum iki kez şampuanladıktan sonra saç kremini sürüp bekliyorum durulayıp saç bakım maskesi var onu sürüp 5 dk bekliyorum ve durulayıp çıkıyorum.. ben saçlarımı düzleştirdiğimde üstüne oturabiliyorum o kadar uzun yani zemuszemus çok çok iyi geldi .. hmm birde sprey var saçlarım kuruduğunda dışarı çıkmadan önce sıkıyorum :) sonuç mükemmel ... iki haftada kırıklarda %90 azalma .. bundan önceki şampuanım mahvetmişti saçımı bu bakım serisi ilaç gibi geldi :) 4ünün toplam fitayı 40 TL falan oluyor .. alkisalkisalkis çok pahalı da değiller .. sağlıklı günleeeer :enbuyukkk:

bu seriyi nerden temin edebiliriz canım eczaneden falan mı alıyrouz

merhabalar pantene aqua light serisini kullanan var mı acaba ben almayı düşünüyorum benim saçlarımda aşırı incelme ve yıpranma var eğer kullanan varsa fikir paylaşımı yapabilir mi lütfen

aqua light şampuanı ben hiç beğenmedim normal bi şampuan bence ve yaramadı bana. Tabi bu benim yorumum başkalarına iyi gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…