Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSalam.saclarim cok dokuluyor,bunun icin bir sampuan onere bilirmisiniz?
Selam,benim de aynı sorunum vardı,bioblas şampuanı denedim neredeyse yok denecek kadar azaldı dökülmelerim. Ama yine de bir kan sayımı yaptırıp, vitamin eksikliğin olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
aynı durum bende de var , tamamen bitkisel olan mecit efendi ürünlerini çok övüyorlar.
sarımsak şampuanı alıcam ,ve de bi bakım yağı varmış sanırım. mecitefendi.gen adresine bir gir bakalım derim ben , yazışalım gelişmeleri olur mu canım?
aynı durum bende de var , tamamen bitkisel olan mecit efendi ürünlerini çok övüyorlar.
sarımsak şampuanı alıcam ,ve de bi bakım yağı varmış sanırım. mecitefendi.gen adresine bir gir bakalım derim ben , yazışalım gelişmeleri olur mu canım?
Mesajını okuduktan sonra, siteyi biraz gezindim, söz ettiğin şampuanı ve birkaç bir şey daha aldım, sonuçta Bioblas kimyevi içerikli... Her zaman doğal olandan yanayımdır kullandıktan sonra gelişme ve sonuçları yazarım...Şimdiden teşekkürler...
Mesajını okuduktan sonra, siteyi biraz gezindim, söz ettiğin şampuanı ve birkaç bir şey daha aldım, sonuçta Bioblas kimyevi içerikli... Her zaman doğal olandan yanayımdır kullandıktan sonra gelişme ve sonuçları yazarım...Şimdiden teşekkürler...
canım ben de ısmarladım fakat ürün ellerinde yokmus bir de sarımsak şampuanı aldım. ama ürün stoklarında olunca ikisini beraber yolluycaklar.. neyse geldiyse sana bi yaza bakalım gelişmeleri..
Selam msj okudum senin derdini anlıyorum bende bu işin içindeyim şampuanlar işe yaramıyor doğal yağlarla ve bitkilerle hazırlanan kürler daha kesin şonuç veriyor bende güzel bir karışim var ilgilenirsen...
XXXXXXXXXXXXXdan bana ulaşabilirsin.
önceliklie bir cild doktoruna gitmeni öneririm kan tahlili vesaire yapilsin sac dökülmesinin cok sebebleri vardir tatlim demir eksikliginden mesela olabilir icteki sorun cözülmeden dökülme sadece gecici bir süre durdurabilinir bence üsenme git doktora