• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Salam.saclarim cok dokuluyor,bunun icin bir sampuan onere bilirmisiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Nata1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
44
0
36
Diğer
Salam kizlar.menim saclarim coox dokulur boyle giderse kel kalicam.sizce ne yapmaliyim?bir sampuan oneriniz varmi?Lutfen yardim edin.

Selam,benim de aynı sorunum vardı,bioblas şampuanı denedim neredeyse yok denecek kadar azaldı dökülmelerim. Ama yine de bir kan sayımı yaptırıp, vitamin eksikliğin olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. :21:

merhaba arkadaşım.benim de saç dökülme sorunum var.doktora gittim bi problem çıkmadı bioblası kullandım ama bende bi işe yarmadı inşallah sana yarar.

aynı durum bende de var , tamamen bitkisel olan mecit efendi ürünlerini çok övüyorlar.
sarımsak şampuanı alıcam ,ve de bi bakım yağı varmış sanırım. mecitefendi.gen adresine bir gir bakalım derim ben , yazışalım gelişmeleri olur mu canım?

aynı durum bende de var , tamamen bitkisel olan mecit efendi ürünlerini çok övüyorlar.
sarımsak şampuanı alıcam ,ve de bi bakım yağı varmış sanırım. mecitefendi.gen adresine bir gir bakalım derim ben , yazışalım gelişmeleri olur mu canım?

Mesajını okuduktan sonra, siteyi biraz gezindim, söz ettiğin şampuanı ve birkaç bir şey daha aldım, sonuçta Bioblas kimyevi içerikli... Her zaman doğal olandan yanayımdır :34: kullandıktan sonra gelişme ve sonuçları yazarım...Şimdiden teşekkürler...

Mesajını okuduktan sonra, siteyi biraz gezindim, söz ettiğin şampuanı ve birkaç bir şey daha aldım, sonuçta Bioblas kimyevi içerikli... Her zaman doğal olandan yanayımdır :34: kullandıktan sonra gelişme ve sonuçları yazarım...Şimdiden teşekkürler...

bıttım sabunu.. defne sabunu... yada zeytınyagı sabunu kullanan varmı.. dokulmeye ıyı gelıyomu sabunlar

canım ben de ısmarladım fakat ürün ellerinde yokmus bir de sarımsak şampuanı aldım. ama ürün stoklarında olunca ikisini beraber yolluycaklar.. neyse geldiyse sana bi yaza bakalım gelişmeleri..

Selam msj okudum senin derdini anlıyorum bende bu işin içindeyim şampuanlar işe yaramıyor doğal yağlarla ve bitkilerle hazırlanan kürler daha kesin şonuç veriyor bende güzel bir karışim var ilgilenirsen...
XXXXXXXXXXXXXdan bana ulaşabilirsin.

neler kullanıyorsun? bilgi verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yaklaşık 1 aydır fiyto sarımsaklı şampuanı kullanıyorum.Doğal.Yanında dökülme için losyonu da vardı.Faydası oldu gbi.

önceliklie bir cild doktoruna gitmeni öneririm kan tahlili vesaire yapilsin sac dökülmesinin cok sebebleri vardir tatlim demir eksikliginden mesela olabilir icteki sorun cözülmeden dökülme sadece gecici bir süre durdurabilinir bence üsenme git doktora :68:

kimyasal içerikli olmayan şampuanları denemelisin. mesela otacı gibi. kendi saç tipine uygun bir şampuan alabilrisin

Back