Salak ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
İnsan kendine bunu der mi ben diyorum, hak ettim.

Kpss kursumda hoca matematiği iyi olan var mı dedi? Jasemin durur mu el kaldırdı tabi. Ve netini söyledi. Sözel bir branşta öğretmenim ve diğerlerine göre çok uçuk net yapıyorum.
Sonra çok pişman oldum. Hem göze battım hem de nazar ya da kötü enerji her ne derseniz ondan korktum. Sınav sonucumu etkiler mi diye anksiyete yaşıyorum.

Dünkü hocam bana "müthiş bir özgüvenin" var dedi. Der çünkü susmuyorum. Boş konuşmuyorum bilgi odaklı konuşuyorum ama susturamıyorum çenemden nefret ediyorum.

Çenemden nefret ediyorum ya, vallahi ya. Gece gece sınav anksiyetesi yaşıyorum.Acaba sınavımı bu salaklığım etkileyecek mi diye. Var mı çözümü olan hanımlar🤦🏻‍♀️

Edit: Saklanması gereken şeyleri tabiki saklıyorum(aile sırrı gibi). Ben çenemi akademik konularda tutamıyorum. Öyle olunca da biliyor diye göze batıyorum ve nazar, kötü enerji vs den korkuyorum

Son düzenleme:
Bu düşünceler bende de var. Evet nazar var ama şöyle bir şeyde var ki; siz bu şekilde acaba kötü bir şey olur mu, sonucumu kötü etkiler mi diye düşündüğünüz için etkisini ister istemez görürsünüz. Bundan sonra sizi daha sonraları huzursuz edecek şeyleri o an söylemeyin. Mesela bir şey söyleyecekken içinizden bir beş on saniye düşünün sonra söyleyip söylememeye karar verin. Aslında yapılabiliniyorsa en iyisi bu kadar takmamak. Olumlu düşünün.

Kendini gerceklestiren kehanet diyoruz buna. Sen etkiler diye kuruntu yaparsan olur. Pozitif dusun. Enerjini yukselt.

Bununla birlikte ortamlarda cok sivrilmenin luzumu yok. Sessiz ve derinden ilerle. Nasil diyorlar parani, aile sirlarini ve bir sonraki hamleni gizli tut.

Şu nazar kavramına nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor yahu .
Bill gates e neden nazar değmiyor sizce ?
Ya da güzel ilişkisi olan 40 50 yıl sürenlere. Vs vs
Matematik neti hayat için büyük bir başarı degil bu kadar abartmayın kendinizi .
Ben ve benim gibi bir sürü insan inanıyor.
Üniversite sınavında da çok göze batmıştım ve hiç ummadığım bölüme yerleştim. Yaşanmışlığım var o yüzden korkuyorum. Kendimi abartmıyorum herkes matematik tarih vs yapabilir ama yapmayanların içinde söyledim bunu. Matematik başarı değil ama artık atanabilmek başarı oldu benim için.

Kendini gerceklestiren kehanet diyoruz buna. Sen etkiler diye kuruntu yaparsan olur. Pozitif dusun. Enerjini yukselt.

Bununla birlikte ortamlarda cok sivrilmenin luzumu yok. Sessiz ve derinden ilerle. Nasil diyorlar parani, aile sirlarini ve bir sonraki hamleni gizli tut.
Aile sırrımı ve saklanması gereken şeyleri saklarım tabiki de. Benim çenemi tutamamam akademik yönde genelde

Ben ve benim gibi bir sürü insan inanıyor.
Üniversite sınavında da çok göze batmıştım ve hiç ummadığım bölüme yerleştim. Yaşanmışlığım var o yüzden korkuyorum. Kendimi abartmıyorum herkes matematik tarih vs yapabilir ama yapmayanların içinde söyledim bunu. Matematik başarı değil ama artık atanabilmek başarı oldu benim için.
Tamam soruma cevap alayım o halde
Bill gates e neden nazar değmiyor ? Adamın gözde olduğu konu para herkes biliyor servetini neden bu adam fakir olmadi hala ?

Cok dikat cektiginizi saniyorsunuz bence ve kendiniz kendi dusunce gucunuz ve paikolojinizle basarisiz oluyosunuz. Basarisizliginizin sucunuda nazara vs atmayin cok sacma bukadar akilli biriyseniz bunlari da asmaniz gerekir. Hakaret olarak soylemedim asla yanlis anlamayin

İnsan kendine bunu der mi ben diyorum, hak ettim.

Kpss kursumda hoca matematiği iyi olan var mı dedi? Jasemin durur mu el kaldırdı tabi. Ve netini söyledi. Sözel bir branşta öğretmenim ve diğerlerine göre çok uçuk net yapıyorum.
Sonra çok pişman oldum. Hem göze battım hem de nazar ya da kötü enerji her ne derseniz ondan korktum. Sınav sonucumu etkiler mi diye anksiyete yaşıyorum.

Dünkü hocam bana "müthiş bir özgüvenin" var dedi. Der çünkü susmuyorum. Boş konuşmuyorum bilgi odaklı konuşuyorum ama susturamıyorum çenemden nefret ediyorum.

Çenemden nefret ediyorum ya, vallahi ya. Gece gece sınav anksiyetesi yaşıyorum.Acaba sınavımı bu salaklığım etkileyecek mi diye. Var mı çözümü olan hanımlar🤦🏻‍♀️

Edit: Saklanması gereken şeyleri tabiki saklıyorum(aile sırrı gibi). Ben çenemi akademik konularda tutamıyorum. Öyle olunca da biliyor diye göze batıyorum ve nazar, kötü enerji vs den korkuyorum

hiçç sevmiyim kendini derste öne atanları hep herkese de çok itici geldiğini duşunurum, matematik netim sözelci için de sayısalcı için de çok iyiydi ama asla parmak kaldırıp şu kadar netim var diyemem ya, ayıp gelir.

matematik netinden nazar değeceğini düşünmek fazla abartı:KK53:derste her lafa atlayanı ben hiç sevmiyorum çok dikkat dağıtıcı geliyor.yani insanlar sadece olumsuz düşünebilir hakkınızda,nazar değdirmezler ama sizde kendinizi biraz frenleyin bu kadar takıyorsanız.

hiçç sevmiyim kendini derste öne atanları hep herkese de çok itici geldiğini duşunurum, matematik netim sözelci için de sayısalcı için de çok iyiydi ama asla parmak kaldırıp şu kadar netim var diyemem ya, ayıp gelir.
Sadece iyi diye kaldırmıştım. Hoca detayını sordu. Lisede sayısalcıydım ben diye toparladım. Ama itici gelebilir haklısınız

Nazara inanırım ama hiç matematiğime , fiziğime , kimyama nazar olacak diye düşünmemiştim😂😂
Yanlış okumadıysam atanmak için çalışıyorsunuz, yani öyle abartılacak, nazarlık bir akademik kariyer söz konusu değil. Rahat olun herkes yapıyor.

Nazara inanırım ama hiç matematiğime , fiziğime , kimyama nazar olacak diye düşünmemiştim😂😂
Yanlış okumadıysam atanmak için çalışıyorsunuz, yani öyle abartılacak, nazarlık bir akademik kariyer söz konusu değil. Rahat olun herkes yapıyor.
Tabiki de öyle ben kendimi övmek için demiyorum. Benim amacım atanmak. Detay düşünüyorum galiba haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X