Sakız gibi sünen saçlara net çözüm....

Adber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
59
14
88
Ankara
Slm kızlar
Yıllarca siyaha boşadığım saçlarımı sonunda açtım kuaföre gitmek istemediğimiçin kendim yaptım yarın fotolarını paylaşırım şimdi anlatıyorum
Burda yazan herseyi denedim aslında ve saçımın kimyasını bozduktan sonra şöyle bir yol izledim
1-palette renk açıçı ile ilk hafta 5 dk beklettim
2-ertesi hafta beyaz sabun ve bal limon karışımı sürdüm
Tabiki hala siyah olan saçlarıma çözüm olmadı
3-Daha sonraki hafta gene renk açıcı yı bu defa on beş dakika beklettim alacalı bir renk oldu
4-Onun üstüne en ucuz boyanın platin sarısını vurup 3 gün bekledim
Tabi bu arada ön kısımları birazcık yanıp koptu
5-Üç gün sonra tamamını orta kahveye boyadım sandığınız kadar koyu olmuyor ama fazla bekletmeyin
Ardından saçıma yapmadığım bakım kalmadı ama saçım düzelmedi
Kuaför saçımı dibinden keser diye azıcık kırıklarını ben aldım
Ardından esas bomba geliyor
Yüzüme sürdüğüm bir karışım olan yağımı ıslakken yanlışlıkla saçımın ucuna sürdüm sürmüşken tamamına süreyim dedim ondan sonra
Inanamazsınız ama hala sünen saçlarım yıkadıktan sonra gerçekten iyileşti şimdi sapasaglam
MUCiZE karışımı söylüyorum
Ev yapımı sarı kantaron yagı
Ev yapımı zeytin yağı
Ev yapımı at kestanesi yağı
Saçımda durduğu süre max bir saat

Bunu deneyin kızlar süper bir sonuç alacaksınız su anda açık kumral ve çok sağlıklı saçlarım var:)
Ayrıca saçınızda üstünse farklı yağlar denemeyin bir şey bulunca uzun süre onu kullanın çünkü saç kendini adapte ediyor aynı şey karbonatlar sabunlar içinde geçerli bir beslenme uzmanı ve mühendis olarak söylüyorum..
Hepinizi kocaman öpüyorum
Mutlu ve güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…