Sakız Çiğnemek Zayıflatır...

ben de ilaç kullanma taraftarı değilim hatta ilaca bile sinir oluyorum
o derece yani pelte gibi yapıyo beni
bi daha ki gidişimde doktora söylicem ilaç kullanmayı reddediyorum ben diye
ilacın çok da faydasını görmedim gevşeme ve sinir açısından
tek yaptığı uyku düzenimi bozmak
bi gün uyuyuyasam 2 gün uyuyamamak
ama senin de durumun zor tahmin edebiliyorum
zordur vakit geçirecek kendini meşgul edecek şeyler bulman

sakiz cignemenin en azindan bana kilo yonunden veya istahi azaltma yonunden bir yarari oldugunu dusunmuyorum.hatta daha cabuk aciktigimi hissediyorum....ah bu kilolarin gozu kor olsunnnn..................

bence doğru. ben bişeyler atıştırmadan duramıyom.şimdi ne zaman bişeyler yemeyi düşünsem sakız atıyorum ağzıma. bana iyi geliyo
banada iyi geldi..sakizin sayesinde abur cubur tatli aliskanliklarimdan vazgectim..cok yemek yedigimde arkasindan sakiz cignedikten sonra gercekten iyi geldi bana...

Son düzenleme:
bende şişkinlik yaptığı için pek çiğnemem fakat canım abur cubur yemek istiyorsa hemen ağzıma sakız atarım, o an insanı gerçekten sakinleştiriyor

nası ya, şekerli, şekersiz fark etmez, sakız çiğneyince deli gibi açıkıyorum ben
bende ters tepiyo herhalde:86:

ayrıca cok soğuk havalarda buzdolabında beklettiğiniz 3 tane sekersiz sakızı ağzınıza atıp yola öyle cıkar ve 3ünü de ağzınızda acmaya(yumusatmaya)calısarak cignerseniz kesinlikle soğuk nedeniyle olusacak yüz felcini engellemiş oluyorsunuz.
bu arada beni de tok tutuyor ve sınavlarda demek ki bu yüzden sakızsız girmiyorum..

yemek bazen alışkanlık olduğu için isteniyor, bende mesela karnım acıkmadığı halde canım bişiler yemek istediğinde sakız atıyorum ağzıma , seviyorum sakızı

Sakız Manyağı Olarak Yazıyorum..
Sakızı O Kadar Çok Seviyorum ki Evden Başka Bir Yerde Çiğnemiyorum..

Yemekten Sonra Midemi Rahatlatıyor Ama Çiğnemeye Devam Edince de Acıkıyorum..

bence bünyeden bünyeye degişir bu oly..benim canım ne zaman böyle abur cubur cekse agzıma hemen sakız atıyorum sakinlesiyorumm tabi bu sakız cigneme dışarda olmamalı, insanı çok basit gösteriyoo ama evinde rahatlıkla çigneyebilirsin..hemde çok fazla diş dostu,o yüzden sakız çignemeyi seviyorum

7 ay önce 60 kiloydum ve sigarayı bıraktım.Günde 2 kutu sakız çiğneyen biri oldum.
Canım sigara istedikçe sakız çiğniyordum ve ben tam 25 kilo aldım.Sakız çiğnedikçe acıktım,acıktıkça yedim maalesef.
Sakız zayıflatmıyor aksine kilo aldırıyor bence.

sakız belki doğrudan zayıflatmaz fakat mide uyarıldıgı için sindirim sistemi harekete geçer ve sindirimi duzenler-acıkma hissi de bu yuzdendir- eğer bu acıkmaya yenık dusup yersen aksıne kılo aldırır ama normal bi şekilde bslenırsen sakız hem mideyi çalıstırır hem de stresi azaltıp yeme isteğini önler..mideye hava girmesi de doğal bişey sadece sakızla değil normalde de giriyo sonuçta ama hava kilo aldırmaz:) okudugum bi dergi makalesinde de yapılan arastırmalara göre diyetteki iki grupta sakız çiğneyenlerin daha rahat kilo verdiklerini ve kalorı kaybının daha hızlı olduğu yazıyordu bilginize

Bu sakiz benide zayiflatmiyor.
Ama suc onda degil bende acikiyorum yiyorum.
Saatte 11 kalori yakiyor, ben otursam on dk 200 kalorilik yemek yesem ne etsin sakiz bana
Az yemek yiyip cok hareketten spordan baska bir sey cozum degil bana gore:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…