• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakız Çiğnemek Zayıflatır...

Sakız çiğnemenin dişlere zarar verdiğine ilkkez burda tanık oldum. Dişçi olan arkidişim tatsız sakız kullanır bunuda dişe faydası olduğunu söylemişti bana özellikle gün içinde dişler fırçalanamadığı için.

ben sakız çiğnediğimde çenem çok yoruluyorrr, çok hızlı çiğnediğimden.. Sonra yorulmuş olan ağzımın yemek yemeye bile hali kalmıyorr : ))) karar verdim, yemeklerden 1 saat önce sakız çiğnicem :)))= sakız çiğnedikten sonra konuşmaya bile halim kalmıyor yaaa

bende çok sakız çiğnerim özellikle de sinirliysem gerçekten stresimi büyük ölçüde azaltır bu konuda sonuna kadar katılıyorum :lepi:
ama zayıflatmıyor bencede
sadece aç olmadığım halde oluşan atıştırma hissinden uzaklaştırıyo sakız çiğnerken aklıma bile gelmiyo benim şakkıdı

bende katılıyorum arkadaşlara...
sakız çiğnemek zayıflatsaydı ben de manken gibi olurdum...
sabah kahvaltıdan sonra yatana kadar çiğnerim...

valla doktor öz varyaa tv de programı var ..o diyet yaparken sakız çiğnemeyin acıkırsınız demişti:)valla bende acaip acıkıyorum:)

ben acıkınca hemen sakız çiğniyorum ayrıca diet esnasında tatlı canım çekince şekerli bir sakız çiğniyorum ve biraz da olsa kendime geliyorum..anlattıkların bana uyuyor.tabi bünyeden bünyeye değişir.

teşekkürler bilgiler için. sakız çiğnemeyi severim. özellikle ders çalışma esnasında harika olur. bir de "sınav sırasında sakız çiğnenmeli" demişler ya, sakız cakırtısından durulmaz ama. yine de yalnızken çiğnemek en mantklısı.

ben de sakız çiğnemeyi hiç sevmezdim
hatta çiğneyeni bile:)
ama doktor sakinleşmene fayda sağlar
gevşersin dediğinden beri çiğnemeye gayret ediyorum
gerçekten de başarılı.
ağzım meşgul olduğu için az da konuşuyorum hem:))

ben de sakız çiğnemeyi hiç sevmezdim
hatta çiğneyeni bile:)
ama doktor sakinleşmene fayda sağlar
gevşersin dediğinden beri çiğnemeye gayret ediyorum
gerçekten de başarılı.
ağzım meşgul olduğu için az da konuşuyorum hem:))

burda daha öncede yazmıştım bende nefret ediyorum senin gibi çiğneyenlerdende hoşlanmıyorum özellikle erkekse çok daha sinirimi bozuyor .ama aşırı stresli günler geçiriyorum gerçekten faydası varmı strese?ilaç niyetine çiğnesemmi diyorum

burda daha öncede yazmıştım bende nefret ediyorum senin gibi çiğneyenlerdende hoşlanmıyorum özellikle erkekse çok daha sinirimi bozuyor .ama aşırı stresli günler geçiriyorum gerçekten faydası varmı strese?ilaç niyetine çiğnesemmi diyorum

ben faydasını gördüm
özellikle ben de diş sıkma durumu mevcuttu
stres ve sinir anlarında çenemi kitliyodum resmen
ama faydalı sinire bence
ilaç da kullanıyorum ben
ama ilaçtan daha başarılı
edepli usturuplu çiğniyim diyorum
ama kendimi kaybediyorum çakkıdı çukkudu da
sakız çiğnemek çok ciddiyetsiz bi tablo
onun için evde mümkünse yalnızken çiğnemeyi tercih ediyorum

ben faydasını gördüm
özellikle ben de diş sıkma durumu mevcuttu
stres ve sinir anlarında çenemi kitliyodum resmen
ama faydalı sinire bence
ilaç da kullanıyorum ben
ama ilaçtan daha başarılı
edepli usturuplu çiğniyim diyorum
ama kendimi kaybediyorum çakkıdı çukkudu da
sakız çiğnemek çok ciddiyetsiz bi tablo
onun için evde mümkünse yalnızken çiğnemeyi tercih ediyorum

haklısın canım bencede sokakta çiğneyen kişiye bir basitlik katıyor gibi geliyor ve hiç sevmiyorum.aslında doktor banada ilaçyazmıstı ama düzenli kullanmadım.zaten bütün gün evdeyim malesef ben:(eşimin doğu görevi nedenyle şimdilik dağ başı bir yerde akşama kadar evin içinde kızımla uğraşıyorum.çok bunaldım ve inanılmaz stresliyim şu sakız işini bende bir deneyim.sağol tatlım

Back