sakinleşmek istiyorum

aserenhan

E bebeğime E E
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
303
10
Asabiliği giderecek bitki var mı? son günlerde sinirlerime hakim olamıyorum sakinleştirici bitkiler nelerdir?

Bir tutam sari kantaron otunu bir bardak kaynar suda 4-5 dakika bekletip icebilirsin.. bu ayrica depresyona da cok iyi geliyor..sakinlestiren yan etkisi olmayan antidepresan gibi düsünebilirsin.. ayrica koyu kahvede sinirli yapabiliyor, bir süre icmezsen sakinlestigini göreceksin..

Bir tutam sari kantaron otunu bir bardak kaynar suda 4-5 dakika bekletip icebilirsin.. bu ayrica depresyona da cok iyi geliyor..sakinlestiren yan etkisi olmayan antidepresan gibi düsünebilirsin.. ayrica koyu kahvede sinirli yapabiliyor, bir süre icmezsen sakinlestigini göreceksin..

Evet parolacım doğru demiş..Birkaç yabancı makalede okumuştum ben de, doktorlar hafif depresyon için antidepresan yerine öneriyor.

çok teşekküürler

Kantaron otu belli bir süre kullandiktan sonra etkisini gösteriyor ve düzenli kullanmak gerekiyor. melisa cayi icince etkisini hemen gösteriyor. tabii bunlarin bünyenize uyup uymadigini arastirin önce.az da olsa farkli yan etkileri olabiliyor.

X