Afro minik prensesıyım Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 1.125 5 15 Kasım 2008 Konu Sahibi Afro #1 kıslar yaslı bı komusmuzla konsuyodum sınır stres hakkında neyse dedı kı portakal agacının yapraklarını kaynatıp aynı cay gıbı suyunu ıcınde ınsanın sakınlestırımıss bılgısı olan warmı bu konudaa a.s.
kıslar yaslı bı komusmuzla konsuyodum sınır stres hakkında neyse dedı kı portakal agacının yapraklarını kaynatıp aynı cay gıbı suyunu ıcınde ınsanın sakınlestırımıss bılgısı olan warmı bu konudaa a.s.
T TUZLUK Ziyaretçi 16 Kasım 2008 Konu Sahibi Afro #2 portakal canlandırıcı enerji verici bir meyve bildiğim kadarıyla sakinleştirici etkisi de olabilir
ZARACI Guru Kayıtlı Üye 6 Eylül 2007 1.297 5 16 Kasım 2008 Konu Sahibi Afro #3 geçenlerde ibrahim saraçoğlundan duymuştum portakal yaprağı çayı kabızlığın ilacıymış
melankoli_84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 2.871 179 40 16 Kasım 2008 Konu Sahibi Afro #4 ne güzel hiç bir yan etkiside yoktur doğal olduğu için.RABBİM ne güzel şeyler bahşetmiş biz aciz kullarına
ne güzel hiç bir yan etkiside yoktur doğal olduğu için.RABBİM ne güzel şeyler bahşetmiş biz aciz kullarına