- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
ilk cümlenizi son anda anladımIlk olarak kafandaki sinegi kovarak : )
Ikinci olarak hayatını insanlara endekslemeyi bırakarak
ya zaten üniversiteye inşallah gidebilirsem orda elimden geldiği kadarıyla şuanki halimden bile daha sosyal olmaya çalışacağım oradakiler lisedekiler gibi değildir diye düşünüyorumYeni arkadaslar bul. Gerekirse tek basina git sehir disina insanlarla tanismak okadar zor degil.
varya bende aynısını yaşadım insanlar istedikleri zaman öyle şeyler yapıyorlarki o yüzden bu bahane üretmelerine sinir oldum bu anlattığım ailemsiz çıkamam diyen arkadaşım güya muhafazakar ailede olup sevgilisiyle gezen tozan biriydi aynı şekilde geçenlerde gölyazına gitmesi vs dediğiniz gibi yapacağım hatta diyorumki acaba gidelimmi dediklerinde kabulde mi etmesemBende geçenlerde bir kız arkadaşımı yatıya davet ettim yalnız kalacaktım korkuyorum(ablasıyla ikisi üniv. öğrencisi beraber kalıyorlar) ablam izin vermez dedi, bir hafta sonra aradı sevgilime gidicem sana geleceğimi söyledim ablama ararsa idare edermisin dedi:)
"teklif var ısrar yok" hayat felsefen olsun gelmezlerse kendileri bilirler sende davet etmezsin tekrar olur biter:)
bende öyle düşünüyorum zaten 3 4 ay muhattap olacağım sonra nerde göreceğim kimbilir suratlarınıGelmek isteyen bahane bulmaz gelirdi.sizle gelmek istemiyorlar demek ki.
bir arkadaşımın öyle ailesi para göndermemiş tabiki bişi diyemezsin ama diğer arkadaşlarım ailesiyle zaten maddi sorunları yok olsa derlerdiarkadaslarinin dokulmesinin sebebi maddi durumlarinin musade etmemesi olabilirmi?
Maalesef var böyle arkadaşlarımız.. Fevri davranma yine de bazı insanları böyle kabullenmek lazım fazla samimi olmazsın olur biter zaten üniversiteye gidecekmişsiniz, illa ki mesafe girecek aranıza. Sınavlarında başarılar..varya bende aynısını yaşadım insanlar istedikleri zaman öyle şeyler yapıyorlarki o yüzden bu bahane üretmelerine sinir oldum bu anlattığım ailemsiz çıkamam diyen arkadaşım güya muhafazakar ailede olup sevgilisiyle gezen tozan biriydi aynı şekilde geçenlerde gölyazına gitmesi vs dediğiniz gibi yapacağım hatta diyorumki acaba gidelimmi dediklerinde kabulde mi etmesem
Haklısınız zaten sınav yılı normalde çok gezmeyenler şu 3 4 ayda hiç yapmazMaalesef var böyle arkadaşlarımız.. Fevri davranma yine de bazı insanları böyle kabullenmek lazım fazla samimi olmazsın olur biter zaten üniversiteye gidecekmişsiniz, illa ki mesafe girecek aranıza. Sınavlarında başarılar..
Zaten öyle yaptım kendim çıktım falan çünkü cidden sürekli aynı ortamda kalamıyorum bu arada benim en çok istediğim şeydir ülke ve şehir turları ama yanlız tadını çıkarıyormusınuz ben mesela tura katılmayı tercih ederim orda onlarla konuşurum öyle tad alabilirim :)Herkes her zaman uygun olamaz. Mesela yarın boş benim bir arkadaşım deseki gel şurada buluşalım büyük ihtimal hayır diyeceğim dinlenmem lazım. Ya da hafta sonu bi şehir dışına çıkalım mı dese biri. Herkesin kendine göre bir hayat düzeni var ancak denk gelecek istekler öyle. Tek başına keyif almayı keşfet. Ben mesela kimseye teklif etmem kolay kolay. Çıkarım bilmediğim şehirlere gezmeye giderim, ülkeleri gezerim. Ben hep tek kendim alır kararımı alır başımı giderim ama ne zaman yapacağımı kendim bile bilmem. Ben kendim gezmeye başlayınca bu sefer çok kişiden duydum gideceğin zaman bana da söyle gidelim diye. Resmen yalvarıyorlar da cks dilim yandı kimseyi başıma bela etmem. Sen özgür davran onlar peşine takılır merak etme. Ama şu da var lise çağındasın tehlikeleri tam olarak farketmeyebilirsin dikkatli olman lazım. Üniversiteye gidince de çok fazla açık hale geliniyor risklere.
Tur gruplar ben de seviyorum gezilerimin kısmı bu şekilde. Tek olduğun için gezideki herkesle kaynaşabiliyorsun konuşkansan yanında biri olunca ona bağımlı oluyorsun. Ben hep görüyorum üç dört kişi gelmişler yapışkan şekilde farklı kişilerle çok kaynaşamıyorlar. Öyle seven de var tabi ben de işte bana diyenlerle gittim pişman oldum herkesin geziden aldığı tat farklı beklenti farklı uymuyor yani. Üni açılınca orada da olur geziler tek alış onlar sana yalvarır emin ol ben öyleyim şu an. Sen yaşındayken tek cesaret edemiyordum fırsatta yoktu bekliyodum millet uygun olsun diye baktım olmuyor alıştım şimdi onlar yalvarsınZaten öyle yaptım kendim çıktım falan çünkü cidden sürekli aynı ortamda kalamıyorum bu arada benim en çok istediğim şeydir ülke ve şehir turları ama yanlız tadını çıkarıyormusınuz ben mesela tura katılmayı tercih ederim orda onlarla konuşurum öyle tad alabilirim :)
zaten üni de çoğu açılacak fena olacak o belli bişey ben onları o zaman göreceğimeğlenmeyi severim ama kendimë de dikkat ediyorum tabiki
Evet insan sinir oluyor ama tavrımızda Ona göre olmalıNefret ediyorum böyle yapmacık insanlardan..
Söz verdiysen sözünde dur..
Benimde başımda buna benzer bi olay geldi artık olabildiğince muhatap olmiycam..
Zaten varya bazen tek geziyorum dediğiniz gibi herkes uygun olmuyor her zamanTur gruplar ben de seviyorum gezilerimin kısmı bu şekilde. Tek olduğun için gezideki herkesle kaynaşabiliyorsun konuşkansan yanında biri olunca ona bağımlı oluyorsun. Ben hep görüyorum üç dört kişi gelmişler yapışkan şekilde farklı kişilerle çok kaynaşamıyorlar. Öyle seven de var tabi ben de işte bana diyenlerle gittim pişman oldum herkesin geziden aldığı tat farklı beklenti farklı uymuyor yani. Üni açılınca orada da olur geziler tek alış onlar sana yalvarır emin ol ben öyleyim şu an. Sen yaşındayken tek cesaret edemiyordum fırsatta yoktu bekliyodum millet uygun olsun diye baktım olmuyor alıştım şimdi onlar yalvarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?