• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakinleşemiyorum

Vejetaryen Zombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1.139
488
123
Hepinize Merhaba şu son zamanlarda yine değişik ruh halindeyim biraz uzun belki karmaşık olacak bilmiyorum umarım anlaşılabilirim

Ben bu yıl psikolojik zırvıntılarla uğraştım geçmişte yaşadıklarım ve bunları sürekli düşünmem bende aşırı kötü bi etki yaptı şuan o etkinin olmaması için yapmam gerekenleri bulabildim işte geçmişi düşünmemek hayatındaki pozitif şeyleri demek bunları yapınca daha iyi oldum ama yıllarca o kadar yıpranmışımki hayatımda hiç mutluluğu hissedememişim ve düşündüm ki sadece pozitif bakmak yeterli olmayacak karakter olarak sürekli aynı ortamda olamayan biriyim gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim eğer elimden geldiği kadarıyla şehir dışına çıkma veya bi kafede topluca arkadaşlarımla vakit geçirme gibi şeyler yaparsam daha iyi olabilirim.

Ama arkadaş çevrem o kadar uyuz ki sadece bulunduğum şehir içinde onlarla gezebiliyorum o da çok değil şehir dışında gezebileceklerimde var ama geneli böyle olunca sinir bozucu oluyor en son yaşanan olayı anlatayım:

Bu hafta sınavlarımızda yoktu şehir merkezine gidelim dedim hadi biraz ikna oldular vs son gün tek tek döküldüler biri diyo kursum var kaçırmak istemiyorum biri diyo ben ailemsiz şehir dışına çıkmadım korkuyorum falan filan beni sinir eden nokta şu bu vatandaşların hepsi İstanbul İzmir Ankara'da okumak istiyolar ya 3 4 ay sonra sen şehir dışına okumaya gideceksin zaten neyin korkusu bu ailemsiz biyere gitmedim diyen kız 1 2 hafta önce bulunduğu kulupte daha yeni tanıştığı insanlarla gölyazıya gitti diğeri ben hayatımı yaşamak istiyorum diyor son anda kursum var bilmem ne diyor o kadar sinir oldum ki sakinleşemedim bu huyları yüzünden genelde tek başıma çıkıp hava alan biriyim işte en son her mahallede olan herkese hesap soran teyzeye çattım

Ya aslında bu olay değil beni sadece sinir eden ben buraya yazdım çünkü elimden geldiği kadarıyla pozitif olmak hayattan tat alan biri olmak istiyorum ve o önceden yaşadığım psikolojik şeyi yine yaşamak istemiyorum nasıl yapabilirim nasıl hayattan zevk alabilen mutluluğu ve kendini iyi hisseden biri olabilirim

Bende geçenlerde bir kız arkadaşımı yatıya davet ettim yalnız kalacaktım korkuyorum(ablasıyla ikisi üniv. öğrencisi beraber kalıyorlar) ablam izin vermez dedi, bir hafta sonra aradı sevgilime gidicem sana geleceğimi söyledim ablama ararsa idare edermisin dedi:)
"teklif var ısrar yok" hayat felsefen olsun gelmezlerse kendileri bilirler sende davet etmezsin tekrar olur biter:)

Bende geçenlerde bir kız arkadaşımı yatıya davet ettim yalnız kalacaktım korkuyorum(ablasıyla ikisi üniv. öğrencisi beraber kalıyorlar) ablam izin vermez dedi, bir hafta sonra aradı sevgilime gidicem sana geleceğimi söyledim ablama ararsa idare edermisin dedi:)
"teklif var ısrar yok" hayat felsefen olsun gelmezlerse kendileri bilirler sende davet etmezsin tekrar olur biter:)
varya bende aynısını yaşadım insanlar istedikleri zaman öyle şeyler yapıyorlarki o yüzden bu bahane üretmelerine sinir oldum bu anlattığım ailemsiz çıkamam diyen arkadaşım güya muhafazakar ailede olup sevgilisiyle gezen tozan biriydi aynı şekilde geçenlerde gölyazına gitmesi vs dediğiniz gibi yapacağım hatta diyorumki acaba gidelimmi dediklerinde kabulde mi etmesem

varya bende aynısını yaşadım insanlar istedikleri zaman öyle şeyler yapıyorlarki o yüzden bu bahane üretmelerine sinir oldum bu anlattığım ailemsiz çıkamam diyen arkadaşım güya muhafazakar ailede olup sevgilisiyle gezen tozan biriydi aynı şekilde geçenlerde gölyazına gitmesi vs dediğiniz gibi yapacağım hatta diyorumki acaba gidelimmi dediklerinde kabulde mi etmesem
Maalesef var böyle arkadaşlarımız.. Fevri davranma yine de bazı insanları böyle kabullenmek lazım fazla samimi olmazsın olur biter zaten üniversiteye gidecekmişsiniz, illa ki mesafe girecek aranıza. Sınavlarında başarılar..

Maalesef var böyle arkadaşlarımız.. Fevri davranma yine de bazı insanları böyle kabullenmek lazım fazla samimi olmazsın olur biter zaten üniversiteye gidecekmişsiniz, illa ki mesafe girecek aranıza. Sınavlarında başarılar..
Haklısınız zaten sınav yılı normalde çok gezmeyenler şu 3 4 ayda hiç yapmaz
iyi dileğiniz için teşekkürler:)

Herkes her zaman uygun olamaz. Mesela yarın boş benim bir arkadaşım deseki gel şurada buluşalım büyük ihtimal hayır diyeceğim dinlenmem lazım. Ya da hafta sonu bi şehir dışına çıkalım mı dese biri. Herkesin kendine göre bir hayat düzeni var ancak denk gelecek istekler öyle. Tek başına keyif almayı keşfet. Ben mesela kimseye teklif etmem kolay kolay. Çıkarım bilmediğim şehirlere gezmeye giderim, ülkeleri gezerim. Ben hep tek kendim alır kararımı alır başımı giderim ama ne zaman yapacağımı kendim bile bilmem. Ben kendim gezmeye başlayınca bu sefer çok kişiden duydum gideceğin zaman bana da söyle gidelim diye. Resmen yalvarıyorlar da cks dilim yandı kimseyi başıma bela etmem. Sen özgür davran onlar peşine takılır merak etme. Ama şu da var lise çağındasın tehlikeleri tam olarak farketmeyebilirsin dikkatli olman lazım. Üniversiteye gidince de çok fazla açık hale geliniyor risklere.

Herkes her zaman uygun olamaz. Mesela yarın boş benim bir arkadaşım deseki gel şurada buluşalım büyük ihtimal hayır diyeceğim dinlenmem lazım. Ya da hafta sonu bi şehir dışına çıkalım mı dese biri. Herkesin kendine göre bir hayat düzeni var ancak denk gelecek istekler öyle. Tek başına keyif almayı keşfet. Ben mesela kimseye teklif etmem kolay kolay. Çıkarım bilmediğim şehirlere gezmeye giderim, ülkeleri gezerim. Ben hep tek kendim alır kararımı alır başımı giderim ama ne zaman yapacağımı kendim bile bilmem. Ben kendim gezmeye başlayınca bu sefer çok kişiden duydum gideceğin zaman bana da söyle gidelim diye. Resmen yalvarıyorlar da cks dilim yandı kimseyi başıma bela etmem. Sen özgür davran onlar peşine takılır merak etme. Ama şu da var lise çağındasın tehlikeleri tam olarak farketmeyebilirsin dikkatli olman lazım. Üniversiteye gidince de çok fazla açık hale geliniyor risklere.
Zaten öyle yaptım kendim çıktım falan çünkü cidden sürekli aynı ortamda kalamıyorum bu arada benim en çok istediğim şeydir ülke ve şehir turları ama yanlız tadını çıkarıyormusınuz ben mesela tura katılmayı tercih ederim orda onlarla konuşurum öyle tad alabilirim :)
zaten üni de çoğu açılacak fena olacak o belli bişey ben onları o zaman göreceğim :D eğlenmeyi severim ama kendimë de dikkat ediyorum tabiki

Nefret ediyorum böyle yapmacık insanlardan..
Söz verdiysen sözünde dur..
Benimde başımda buna benzer bi olay geldi artık olabildiğince muhatap olmiycam..

Zaten öyle yaptım kendim çıktım falan çünkü cidden sürekli aynı ortamda kalamıyorum bu arada benim en çok istediğim şeydir ülke ve şehir turları ama yanlız tadını çıkarıyormusınuz ben mesela tura katılmayı tercih ederim orda onlarla konuşurum öyle tad alabilirim :)
zaten üni de çoğu açılacak fena olacak o belli bişey ben onları o zaman göreceğim :KK70: eğlenmeyi severim ama kendimë de dikkat ediyorum tabiki
Tur gruplar ben de seviyorum gezilerimin kısmı bu şekilde. Tek olduğun için gezideki herkesle kaynaşabiliyorsun konuşkansan yanında biri olunca ona bağımlı oluyorsun. Ben hep görüyorum üç dört kişi gelmişler yapışkan şekilde farklı kişilerle çok kaynaşamıyorlar. Öyle seven de var tabi ben de işte bana diyenlerle gittim pişman oldum herkesin geziden aldığı tat farklı beklenti farklı uymuyor yani. Üni açılınca orada da olur geziler tek alış onlar sana yalvarır emin ol ben öyleyim şu an. Sen yaşındayken tek cesaret edemiyordum fırsatta yoktu bekliyodum millet uygun olsun diye baktım olmuyor alıştım şimdi onlar yalvarsın :D

Çok umursamayın, insanlardan çok fazla bir şey beklemeyin. Benim bir arkadaşım üniversitede kluplerde gezerdi. Tatile geldiğinde, mahallede dolaşırken bile ailesi kırk kere atardı geç kalma bilmemne diye. Sanki kaşla göz arasında pavyonda satıcam kızlarını .Insanlar çeşit çeşit.
Onlarla ya da onlarsız iyi zaman geçirmeye bak, neden böyle yapıyorlar diye çok da sorgulama. Arkadaşların çoğu zaman geçirmek için var, herkes birbirine o gözle bakıyor .Öyle dostluk, dürüstlük bekleme kimseden. Ben zamanında insanlara çok fazla değer verdim de ne oldu , ilk satılan ben oldum.

Nefret ediyorum böyle yapmacık insanlardan..
Söz verdiysen sözünde dur..
Benimde başımda buna benzer bi olay geldi artık olabildiğince muhatap olmiycam..
Evet insan sinir oluyor ama tavrımızda Ona göre olmalı
benim aslında sorun ettiğim arkadaş ekmesi değil geçmişi artık düşünmeyen mutlu olabilen ve hayatı yaşayabilen biri olmak istiyorum baya yol katettim ama eğlence bakımından istediğim gibi değilim yapabileceğim kişiler olsada sınav yılı olunca herhalde olmuyor

Tur gruplar ben de seviyorum gezilerimin kısmı bu şekilde. Tek olduğun için gezideki herkesle kaynaşabiliyorsun konuşkansan yanında biri olunca ona bağımlı oluyorsun. Ben hep görüyorum üç dört kişi gelmişler yapışkan şekilde farklı kişilerle çok kaynaşamıyorlar. Öyle seven de var tabi ben de işte bana diyenlerle gittim pişman oldum herkesin geziden aldığı tat farklı beklenti farklı uymuyor yani. Üni açılınca orada da olur geziler tek alış onlar sana yalvarır emin ol ben öyleyim şu an. Sen yaşındayken tek cesaret edemiyordum fırsatta yoktu bekliyodum millet uygun olsun diye baktım olmuyor alıştım şimdi onlar yalvarsın :KK70:
Zaten varya bazen tek geziyorum dediğiniz gibi herkes uygun olmuyor her zaman
bencede tur daha iyi hem bilgi alıyorsun hemde yeni insanlarla oluyorsun inşallah üni de başlayacağım bende :D

Back
X