• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sakın yanlış anlamayın kızlar...

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
kızlar yazılan ilan başlıkları okuyorumda bir çok kişi başlık açıp satan kimse yokmu diyor...
ürün arıyor bir kaç başlık altta aradığı ürün var sakın yanlış anlamayın dikkatimi çekti mesela o kadar çok bamu beşik baston satan vb.var tamamen örnek veriyorum altta da hiç satan yokmu var...kimse yanlış anlamasın asla şahsi değil yazım burayı çok takip ettiğim için dikkatimi çekti iyi alışverişler

bende tamamen masumane cevap veriyorum, :))))
ben sadece kendimden örnek verirsem eğer 1 hafta önce baktım, hatta eski sayfalara, geneli eski tarihli olduğundan emin olamıyor insan ve bu şekilde yazınca satan kişilerle en azından güncel olanlarla daha hızlı iletişime geçilebiliyor. yoksa konu kalabalığı amacıyla değil :)))

Sanırım ben satıcıyı aramam, satıcı benim ayağıma gelsin mantığı da olabilir bir miktar :)

smokin başka çocuk takımı başka.laf sokmak için bile başlık açan var baksanıza

Canim benim seninle ne samimiyetim var ki sana laf sokucm.Sayfada kiravatli takim vardi dugunluk takim dememin anlami o smokinide takimida iyi bilirm merak etme
Baslikla alakali yaziyruz birda polemik uretmiyoruz.
isine geldigi gibi anlama

ya da diğer satıcılarla konuşmuştur özelden ve anlaşamamışlardır, bir pürüz çıkmıştır olmamıştır.

belki de cesaretlendirme içindir.
yani aslında eşyaları satmak isteyip konu açmaya girişmeyen insanlar vardır. cesaret olur hemen yazarlar diye.

belki de daha farklı ürünler çıkarda tek sayfada pazarlık olur diyedir.

Canim benim seninle ne samimiyetim var ki sana laf sokucm.Sayfada kiravatli takim vardi dugunluk takim dememin anlami o smokinide takimida iyi bilirm merak etme
Baslikla alakali yaziyruz birda polemik uretmiyoruz.
isine geldigi gibi anlama

burası 2.el satış sayfası kimin neye ihtiyacı varsa onu aramak için başlık açar.gayet normal.yanlış anlamayın deyip gönderme yapmak pek normal gelmedi bana da.polemik yaratan bu başlık ve altına yazdığınız göndermeler bence

ZATEN BASLIGI OKUSAN KIZ YAZMIS KI
LUTFEN YANLIS ANLAMYN
Canim ozaman bu basliga yazmayi ver
Daha yazmiyrum sikildim
Sen bebise smokin bulamamissin zorunu bizden cikarysn heralde daha yazmicam gercekten kisisel pilemiklere giremem
seni tanimiyrum.
kimsenin kimseye laf soktugu yok tekrar soyluyrum herkes dusuncelerini yaziyo kimsenin senden izin almasi gerektigini dusunememisiz
kusura bakma

ya da diğer satıcılarla konuşmuştur özelden ve anlaşamamışlardır, bir pürüz çıkmıştır olmamıştır.

belki de cesaretlendirme içindir.
yani aslında eşyaları satmak isteyip konu açmaya girişmeyen insanlar vardır. cesaret olur hemen yazarlar diye.

belki de daha farklı ürünler çıkarda tek sayfada pazarlık olur diyedir.

evet aynen katılıyorum dediklerinize.özeldende görüşüyoruz bazılarıyla fiyatta anlaşamıyoruz aramaya devam.bazılarıda tek başlık altında çeşitli ürün satıyor.tek tek ürünlere bakmak zor oluyor.ama yeni başlık açınca daha çok kişi sana ulaşıyor

kızlar yazılan ilan başlıkları okuyorumda bir çok kişi başlık açıp satan kimse yokmu diyor...
ürün arıyor bir kaç başlık altta aradığı ürün var sakın yanlış anlamayın dikkatimi çekti mesela o kadar çok bamu beşik baston satan vb.var tamamen örnek veriyorum altta da hiç satan yokmu var...kimse yanlış anlamasın asla şahsi değil yazım burayı çok takip ettiğim için dikkatimi çekti iyi alışverişler

keşke herkes senin gibi dikkatli olsa cnm :31:

Back