sakın tıklamayın!!!

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
28
54
Ama bir dakika ben size Bu konuyu okumumanizitiklamaminizi basligi yazarken söylemedim mi? söylediim
fakat beni dinlemediniz ve tikladiniz...

Fakat yinede geç kalmis sayilmasinizhenüz tiklamanizi siddetle sakindirdigim adresi vermis degilim...
Evet Gicik bir site adresi verecegim size.fakat tekrar ve altini çizerek uyariyorum sakin tiklamayin.
hatta yol yakinken bu konuyu okumayi birakip isinize gücünüze bakin bence...

tüm uyarilarima ragmen halen tiklamakta israrlimisiniz ?
eh benden günah gitti
Adresi veriyorum...
kizmakdarilmakgücenmek yok ama

Not:açilan sayfanin sag üst kösesinde yeralan kapatma dügmesi olan çarpi isareti bile sizi bulustiginiz beladan kurtaramayacaktir.

buyruniste adres

burdan !!!

-tatlicadiarzu-harika yaa gece muhabbeti yptım sayende kaydirigubbakcemile3

MİSTYYYYY gel arkadasım buraya az goruselım senle.Korkmaaaa bısey yapmıycam.Gece gece benı kımle muhattap ettın bı ogrenelım bakalım lakın o muhattap ettıgın bana muhabbetın bı yerınde hıyar dedıııııııııCok saol sıkılmadım eglencelıydı ve bundan sonra bana sureklı gıcık dıyenlere yollayacam bu adresıııııııııııııııııı.....

burdayımm canımmmmmŞeniz:jeyyar:

allahim gece gece muhabbet SIKILDIM evvet ne yalan söyliim ama yinede harikaydi
insanin basina ne gelirse ya merakdan yada.........:roflol:cok dogru
herseye maydanoz olursan böyle olur isde

paylasimin icin tskler cicima.s.

allahim gece gece muhabbet SIKILDIM evvet ne yalan söyliim ama yinede harikaydi
insanin basina ne gelirse ya merakdan yada.........:roflol:cok dogru
herseye maydanoz olursan böyle olur isde

paylasimin icin tskler cicima.s.

uyarmıştım ama :jeyyar:a.s.

ya tıklmaya korkuorum ne bu yaaaa anlatın bı

ayyyyyyyyy bunalttııııııııııııkaydirigubbakcemile3

hahha bole bı ınsan olsa sımdıye kadar rahmetlı olmustu cunku onu ben oldurmus olacaktım ııkı pc kıyamam ona cnm da taksıtı bıtmedı:1shok::lepi:

ay daha fazla dayanamadım ctrl+alt+del yapmak zorunda kaldım , sinir stres sahibi oldum ya!

üşenmedim saydımmm
tamı tamına 100. tıklamada azad ediyoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
100 kez tıklamak istemeyen arkadaşlara tavsiyemdir
tuzağa düşüpte merakına yenilipte burda ne varmış diye bir tık atayım demeyin sakın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu nee yaaa ne meraklıyım ben böyle reset yapacaktım nerdeysedelikafaduldendelikafadulden

tıklamaları saydın mı??:1shok:sabrına bravoo canımŞeniz

amaaaaaaaaaaan beee bu ne ee offfff
yasak olunca tatlı geliyo bu ne yaa atıcam kafasına kalası o olacak klava: :teytey:

kafayi siyiracaktim sonunda heheheheh
en güzel yeri "cok güzel tikliyorsun" orda koptum ben

ii kafa yaptın bizlen bacım saol yanee.delikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…