• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakın Bir Saatte 6 Litre Su İçmeyin!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
İsmi açıklanmayan genç kızın, bir saat içinde büyük bir bardak ile 6 litre su içtiği, kısa sürede fenalaşması üzerine Uppsala Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ancak kurtarılamayarak öldüğü bildirildi.

Genç kızın hastaneye getirildiği sırada tedavisiyle ilgilenen Doktor Tomas Skommevik, genç kızın içtiği fazla suyun beyinde şişmeye ve zehirlenmeye neden olduğunu açıkladı.

Kilosu 60 ila 100 arasında olan sağlıklı kimselerin günde 2 ila 3,5 litre su içmeleri gerektiğini, çok terleme olması halinde bunun biraz daha artırılabileceğini kaydeden Doktor Skommevik, "Ancak birkaç saat içinde 5 litreden fazla su içmeyi kesinlikle tavsiye etmiyoruz" dedi.

Kimse içemez ki zaten napmış o kız öyle ya abartmış iyice

1 günde bile 6 litre çok fazla böbrekleri yorar 1 saatte imkansız cidden napmış o ya :30:

Ne 1 saati bir günde bile o kadar su içilmesi zararlı,su zehirlenmesine sebep oluyor.
3 litre ideal.

1 saatte 6 litre mi yalan haber olmasın:27: Hangi insan o kadar çok su içer ki bir saatte ben 3 günde toplasan 6 litre içemiyorumdur:27:

ben çok su içerim ama 6 litrede abartıymış haseplamadım ama sanırm 3 litre civarı su tüketiyorum bana rahatsızlkta vermıyor

Ölüme bak çok su içmekten gitti .. Ne zoru vardı acaba o kadar.

kızlar ya ben dün 1 saatte 3lt içtim leplebi yıyordum yedikçe içtim yedikçe içdim. 1 saat içinde 2 tane 1.5 lt bidonu bitirdim sonra azar azar susadıkça içdim dün ben 5 lt buldum ama zorlayarak içmedim. ilkkez dün bu kadar su içtim normalde gün içinde 3 lt zor buluyorum

Back