- Konu Sahibi beyaz toprak
bi çoğunuzun bildiği gibi bir hafta önce bir buluşma tertipledik ve bir kaç resmimizide koyduk, ancak bende olan ve yayınlanmasını özellikle istendiğini bildiğim ancak fotoğraf makinemin azizliğine uğrayan resimlerimiz oldu, biraz geçikmelide olsa bir arkası yarın tadında sizlere resimlerimizin geri kalan kısmını sunuyorum=)))
"resimler tamamlanmadan yorum yapmamanızı rica ediyorum"
kısmetsizim pisizim,nilly.bilgecim,bendenizim.myhopem ve güzeller güzelim roşum
nillymiz köftelerin tadını öyle beyenmiş olcakki bulaşıkçıların onun tabağını yıkaması gerekmedi sanırsam o günkaydirigubbakcemile3ve onun bu halinden oldukça keyiflenen kısmetsiz kedim ve bendeniz:jeyyar
gümüş boncuk köfteleri büyük bir keyifle ağzına götüren roşum karınlarının doymasının verdiği mutlulukla tebessüm eden nilly ve kısmetsiz kedişakkıdı
"resimlerin üstüne tıklarsanız büyük boyutta görebilirsiniz"
"resimler tamamlanmadan yorum yapmamanızı rica ediyorum"
kısmetsizim pisizim,nilly.bilgecim,bendenizim.myhopem ve güzeller güzelim roşum
nillymiz köftelerin tadını öyle beyenmiş olcakki bulaşıkçıların onun tabağını yıkaması gerekmedi sanırsam o günkaydirigubbakcemile3ve onun bu halinden oldukça keyiflenen kısmetsiz kedim ve bendeniz:jeyyar
gümüş boncuk köfteleri büyük bir keyifle ağzına götüren roşum karınlarının doymasının verdiği mutlulukla tebessüm eden nilly ve kısmetsiz kedişakkıdı
"resimlerin üstüne tıklarsanız büyük boyutta görebilirsiniz"
Son düzenleme: